- 24 Mart 2009
- 3.191
- 4.338
- 658
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Canım psikologa gittim diyorum daha ne diyom nesini anlamiyorsunuz kiz yapıyor iste evet kedi kili ve kedi kumu eminimyani hiçbirşeyden emin değilsiniz?
kedi kılı gerçekten kedi kılı mı?
kum gerçekten kedi kumu mu?
işlem yapıyorum olmuyor dediği banka işlemi mi, posta işlemi mi?
tuvalete kendisi mi yapıyor?
cevaplar net değil değil mi?
ben sizin kendinize inandığınızdan eminim, ama tavsiyem bunu en yakınlarınızla da paylaşmanız, belki sizi bir uzmandan tavsiye almaya ikna edebilirler.
bu arada kedi kılı çok ince bir tuydur, öyle genital bölgedeki tuyler gibi değildir.
Zaten uğraşan bir kişi diğer lerini de yanına çekiyor sadeceSöylediklerinizin hepsi sanrı gibi ortada somut yapılan bişey yok birde çalıştığınız ortamda bir tane size düşman olmayan yok. Bakın hepimiz sevilmediğimiz ortamlarda çalışıyoruz ama siz size özellikle takılmış kafayı sizle bozmuşlar gibi davranıyorsunuz. Yanlış anlamayın sizin bu söylediklerinizi ablamda yaşadı. Bence siz iyi bir doktora görünün kabul etmesi zor ama sizi sıkıntılı gördüm. Hiç dostunuz yok çünkü herkesin size düşman olduğunu sanıyorsunuz. Başıma gelmeden size belki inanırdım ama ne yazı ki yaşadım. Sizinle uğraşan 1 kişi olur 2 kişi olor herkes mi sizinle uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun
Pis pis şeyleri uzun uzun betimlediniz, midemiz kalktı.Amire soyledim o kızı çağırdı kiz sen yanlış anlamissin dedi cıktı işin içinden daha üst amire gitmem kendi amirimle aramı bozardı
sandalyemin altında kedi kumu gibi kummbile görmüştüm zamanında ayağınla savundum bismillah cektim oturdum kim.bilir ne okudu etti be kaçayım buradan diye annesi face inde gördüm birine yazmış ki seni nefesimle ucurup tarumar ederim
Kedi besliyor ayrıca kedi kili gibi kalın bir kıldı insan vücudundan kopacak gibi ince degildi
Söylediklerinizin hepsi sanrı gibi ortada somut yapılan bişey yok birde çalıştığınız ortamda bir tane size düşman olmayan yok. Bakın hepimiz sevilmediğimiz ortamlarda çalışıyoruz ama siz size özellikle takılmış kafayı sizle bozmuşlar gibi davranıyorsunuz. Yanlış anlamayın sizin bu söylediklerinizi ablamda yaşadı. Bence siz iyi bir doktora görünün kabul etmesi zor ama sizi sıkıntılı gördüm. Hiç dostunuz yok çünkü herkesin size düşman olduğunu sanıyorsunuz. Başıma gelmeden size belki inanırdım ama ne yazı ki yaşadım. Sizinle uğraşan 1 kişi olur 2 kişi olor herkes mi sizinle uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun
bu arada kedi kılı çok ince bir tuydur, öyle genital bölgedeki tuyler gibi değildir.
Bir esnaf vardı ya, tuvaletleri kaldırılmış.ya ben mi anormalim
tuvaleti içinde -ben kibar yazayım hadi- ihtiyacımızı görelim diye yapmadılar mı
bunu bana birisi dese buraya mı yapsaydım yeri orası zaten der gülerdim
yıllarca tek göz tuvaleti 10-15 kişinin kullandığı yerlerde çalıştım hiç böyle muhabbetler duymadım
Ya siz baya çözüm odaklı sorular sordunuz kaç mesajdır ama bunlara asla cevap vermeyecek. İğrenç şeylere takılı kendisi onları defalarca yazdı sorulara cevap yok.Psikologa kac seans gittiniz ve başka konularda bir konuşmanız oldu mu? Genel.olarak bir teshis ya da degerlendirme yaptı mı?
Ayy hangi hesap oinsta dan bir hesabı takip ediyorum, kadın birilerinin kendisine planlı komplo yaptığına buyuler yaptığına emin, bir suru de alakalı delil toplayıp paylaşıyor, biz anlamsızlığını göruyoruz, parçaları en mantıksız şekilde birleştirip kendi zihninde bir senaryo yazdığını göruyoruz, o görmuyor, göremiyor.
Bizim günahımız neydi?Buraya yazarken böyle yazdım normal de ağzım.bozuk degil
Şimdi burada herkes yardimci olmaya çalışıyor.Ya siz baya çözüm odaklı sorular sordunuz kaç mesajdır ama bunlara asla cevap vermeyecek. İğrenç şeylere takılı kendisi onları defalarca yazdı sorulara cevap yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?