menemen olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay portakallı pekin ördeğine pöykürerek kahkaha attım

zaten iyiliği için köfte demiştim ama ters tepti bir de aynı yemeği yemek zorunda değiliz dedim sen istediğini öğlen ye akşam aynısını yiyelim diyor.

:))))
Siz şu an sinirlisiniz eşinize ama ben şimdi biraz komik ve tatlı buldum bu "akşam aynısını yiyelim" muhabbetini. Kavga edip trip atmak için çok ufak şeyler bunlar. İki taraf da büyütmemeli bence. :)

önce ben başka odaya geçtim o yemeğini yerken, sonra ben içeri geldim o gitti uyuyacam diye

Siz de yapsaydiniz makarnayi ne olacaktı ki kolay zaten. Çok.küçük şeyler bunlar tartışmaya değmez. Kadınlar daha yapıcı oluyor her zaman iste erkekler daha kırıcı

Benim anlamadığım şey adam salçalı makarna olsa yesem diyor siz ısrarla köfte yapayım ya da menemen ye diyorsunuz ben olayı da saçma buldum

Ha salçalı makarna ha köfte ya köfteyi yaptığın tavayo temizlemek daha kötü bence bir de onun çözülmesini bekleyeceksin falan

Salçalı makarna aşırı basit bir yemek yani
Ben sizi anlamamak neden uzattınız bilmemek
Ha her gün sipariş yemeği verene ben de kızarım ama şu da var
O işte çalışıyor siz de evde çalışıyorsunuz isteği basit bir istek

Bu saçma olaydan ötürü sizle konuşmaması saçma sizin de köfte demeniz saçma
Kaynananız bir sürü köfte mi yolladı ne bu ısrar

Benim anlamadığım kavanozu açınca ne oluyor? İlle hemen kullanmak gerekmez ki. Rahat 1 hafta gider.
Adam salçalı makarnaya razıymış, size tandır kebap yap dememişki.
Makarnayı reddedip köfte teklif etmek, üstelik dün köfte yemişken... Çok enteresan..

Yeni evli falan mısınız?
İnceden soğuk savaş, üstünlük kurma çabası sezdim. Henüz yarış halinde, evliliği tam oturmamış bir çiftsiniz kanımca.
Sizi yemek konusunda haksız buldum.
Lakin bu sebeple de küsülmez. Amaaan bugün de böyle olsun tamam hadi yarın telafi ederiz demek zor mu iki taraf için de?

Yemek seçen insan çok zor gerçekten. Sanki eviniz lokanta siz aşçı gibi alıştırmışsınız adamı. Ha sizde hata bulduğum nokta da şu bana göre doğru değil ama sizin normaliniz buymuş madem ona göre yazıyorum. Adam size salçalı makarna diyor siz köfte çıkartayım diyorsunuz, ne alaka? Menemene başladım ister ye ister yeme deseniz anlarım da madem başka bir şey yapmaya yeşil ışık yaktınız neden kendi istediğinizde diretiyorsunuz? Adamın isteğini umursamamışsınız net bir şekilde. Asıl saçma olan aynı yemeği yemeniz. Farklı yemek yeseniz ne oluyormuş ki, sordunuz mu eşinize?

Başlığı okuyunca insanın tarihteki bir olayla ne gibi bi derdi olabilir dedim
Bu arada çalışan bi insan için akşam yemeği çok önemli bence çalışmıyorsanız daha özenli olun insan gerçekten hayal kırıklığına uğruyor :))

Yani görev olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın da madem yapasınız var bütün gün çalışan adama da menemen yapılmaz ya yapsaydınız salçalı makarna gönlü olsun menemen diye akşam yemeği mi olur kahvaltıdaki ek bir şey o menemen

Eşiniz yemek seçmenin zirvesinde ve evet bu zorlayıcı bir şey. Sebze yemiyorsa seçenek yine az değil ancak siz yeni evlisiniz ve mutfakta sanırım usta değilsiniz. Zamana ihtiyacınız var. Çalışmıyorsanız yemeği neden sabahtan yapmadınız, hep akşama mı bırakıyorsunuz yoksa işiniz mi vardı? Ben sizin yerinizde olsam börek sararım, ev yapımı mantı alırım, top köfte yaparm. Bunları buzluğa atar sırayla pişiririm. Mercimek köftesi, kısır falan yaparım arada bitti gitti. Ama uzun vadede bu türlü beslenme çok zararlı bu bir gerçek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…