- 5 Mayıs 2020
- 13.489
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.485
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Ay portakallı pekin ördeğine pöykürerek kahkaha attımKonserve açıldıktan sonra 1 hafta idare eder. Adamın canı salçalı makarna istemiş, çalışmıyormuşsunuz da yapıverseydiniz ne olacak portakallı pekin ördeği dememiş yabence karşılıklı inat var ilişkinizde
normalde istemiyor sürekli tavuk yemekten gına geldi sırf menemen var diye inat başka bişey isteyecekKeşke benim kocam da akşam yemeğine salçalı makarna istese
zaten iyiliği için köfte demiştim ama ters tepti bir de aynı yemeği yemek zorunda değiliz dedim sen istediğini öğlen ye akşam aynısını yiyelim diyor.
Aslında menemen pazar kahvaltıda daha guzel olurnormalde istemiyor sürekli tavuk yemekten gına geldi sırf menemen var diye inat başka bişey isteyecek
önce ben başka odaya geçtim o yemeğini yerken, sonra ben içeri geldim o gitti uyuyacam diyeBöyle basit konularda kavga çıkarıp, küsen, trip adan adamlara benim de tahammülüm yok. Gelişimini tamamlayamamış insan tipi. Allah böyleleriyle evlenmiş tüm kadınların sabrını tüketsin de, ergenler dımdızlak ortada kalsın.
Allah affetsin ben de akşam akşam menemen yiyemem sanırım bütün gün aç bekledikten sonraAslında menemen pazar kahvaltıda daha guzel olur
Benim eşim de sebze yemiyor ama makarna da yemiyor ben napimnormalde istemiyor sürekli tavuk yemekten gına geldi sırf menemen var diye inat başka bişey isteyecek
Siz de yapsaydiniz makarnayi ne olacaktı ki kolay zaten. Çok.küçük şeyler bunlar tartışmaya değmez. Kadınlar daha yapıcı oluyor her zaman iste erkekler daha kırıcıevde bir sürü kaynanamın gönderdiği domatesli konserveler var. bugün menemen yapacaktım, eşim aşırı yemek seçen birisi ama bunu da fazla sevmese de gayet de yiyordu ve zaten aylardır yapmıyordum.
ben o işteyken yazdım menemen ayran yapıcam ekmek al diye o da ekmeği alıyorum yazmış. bende hemen kavanozu açtım gelmeden pişsin diye iki dkda koyuverdim. o da yazmış ki başka bişey yap diye. bende ama açtım yazdım. hala diyor ki salçalı makarna olsa. (bu sosla makarna da yemiyor salçalı olacak)
bende dedim ki tamam ben bunu yiyim sana köfte yapıyım dondurucu da köfte var . o da her gün köfte yiyecek değilim ben kendim yemeğimi yaparım yazdı. bunu diyen insan her gün tavuk ve türevlerini yiyor. bugün de hazır tavuk döner almış gelmiş. köfteyi de dün yedik.
neyse olay bu da ben bu adamın böyle basit şeylerde bana düşman gibi kesilip hiçbir şekilde konuşmamasına deli oluyorum. böyle basit şeyleri uzatıyor. o sessiz kaldıkça benim içimde acayip bir öfke oluyor. bastırmaya çalışıyorum. bende bir iki bişey desemde onunla fazla konuşmuyorum. ama en son patlak veriyor ve ağlıyorum lanet olası huyum. bu huyumdan ben nasıl vazgeçicem. gerçi ben normalde bu kadar ağlamazdım belki de üzerimde bir tür psikolojik baskı oluyor anlayamadım gitti.
bir de o bana karşı kötü olsa bile ben onun yanında oluyorum mesela işinde birşey olsa onun siniriyle gelse bana çatsa ben anlayışlı oluyorum. aynı şeyi ondan da bekliyorum ama o en basit şeylerde bana öfkeli davranan biri malesef.
Kaç yıllık evlisiniz evliliğin başında da oluyor böyle şeylerönce ben başka odaya geçtim o yemeğini yerken, sonra ben içeri geldim o gitti uyuyacam diye
Yani görev olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın da madem yapasınız var bütün gün çalışan adama da menemen yapılmaz ya yapsaydınız salçalı makarna gönlü olsun menemen diye akşam yemeği mi olur kahvaltıdaki ek bir şey o menemenevde bir sürü kaynanamın gönderdiği domatesli konserveler var. bugün menemen yapacaktım, eşim aşırı yemek seçen birisi ama bunu da fazla sevmese de gayet de yiyordu ve zaten aylardır yapmıyordum.
ben o işteyken yazdım menemen ayran yapıcam ekmek al diye o da ekmeği alıyorum yazmış. bende hemen kavanozu açtım gelmeden pişsin diye iki dkda koyuverdim. o da yazmış ki başka bişey yap diye. bende ama açtım yazdım. hala diyor ki salçalı makarna olsa. (bu sosla makarna da yemiyor salçalı olacak)
bende dedim ki tamam ben bunu yiyim sana köfte yapıyım dondurucu da köfte var . o da her gün köfte yiyecek değilim ben kendim yemeğimi yaparım yazdı. bunu diyen insan her gün tavuk ve türevlerini yiyor. bugün de hazır tavuk döner almış gelmiş. köfteyi de dün yedik.
neyse olay bu da ben bu adamın böyle basit şeylerde bana düşman gibi kesilip hiçbir şekilde konuşmamasına deli oluyorum. böyle basit şeyleri uzatıyor. o sessiz kaldıkça benim içimde acayip bir öfke oluyor. bastırmaya çalışıyorum. bende bir iki bişey desemde onunla fazla konuşmuyorum. ama en son patlak veriyor ve ağlıyorum lanet olası huyum. bu huyumdan ben nasıl vazgeçicem. gerçi ben normalde bu kadar ağlamazdım belki de üzerimde bir tür psikolojik baskı oluyor anlayamadım gitti.
bir de o bana karşı kötü olsa bile ben onun yanında oluyorum mesela işinde birşey olsa onun siniriyle gelse bana çatsa ben anlayışlı oluyorum. aynı şeyi ondan da bekliyorum ama o en basit şeylerde bana öfkeli davranan biri malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?