- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.452
- 548
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
İstediği de makarna yaniYani görev olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın da madem yapasınız var bütün gün çalışan adama da menemen yapılmaz ya yapsaydınız salçalı makarna gönlü olsun menemen diye akşam yemeği mi olur kahvaltıdaki ek bir şey o menemen
bellıkı bebısınden oturu agız tadıyla yemek yemeye hasretsın o yuzden aklına ılk yemek gelmıstırBi cahil benim direkt konserve menemen dedimyumurta kır kıazzzzzz
Ay şöyle heriflere ayarım, zıkkım yesinler
Siz çok uzatıyor küçük konularda küsüyor gibi bir şeyler yazdığınız için genelleme yaptım ama herkes menemen yapmasaydın o zaman demiş. mesele menemen, köfte, tavuk mu? bence değil. Mesele Adamın küsme, trip atma huyu. Bugün menemen olur yarın başka bir şey.önce ben başka odaya geçtim o yemeğini yerken, sonra ben içeri geldim o gitti uyuyacam diye
Yemiyor diye birşey yok, alıştıracaksınız. Benim eşimde yemezdi, şimdi her tür sebzeyi yiyor. Mutfakta program yapın, bir gün bakliyat, bir gün çorba ve yanına etli sebze gibi, mutlaka alışacak. Konuya dönersek onun küsmesi, sizin de köftede ısrarınız saçma olmuş.çalışmıyorum ama yediğimiz şeyler sürekli aynı, eşim sebze yemiyor. dün köfte yedik ondan önceki gün tavuk tava yaptım ondan önce yine tavuk sote vardı hep böyle şeyler
İşte ona şaşırdım adam her gece ziyafet beklemiyor emrivaki de konuşmuyor kadına göreviymiş gibi davranmıyor e kadın zaten yapmak istemiş alternatif de sunuyor yani bir salçalı makarna yapmak max 12 dk ne var mevzuda tartışacak ben anlamadımİstediği de makarna yaniben bu hikayede adama üzüldüm ya, bütün gün aç bekle, canın makarna istesin laf işit
açınca bir hafta demiyorlar valla 2-3gün.ben iyiliği için demiştim köfte yapıyım diye o yüzdenBenim anlamadığım kavanozu açınca ne oluyor? İlle hemen kullanmak gerekmez ki. Rahat 1 hafta gider.
Adam salçalı makarnaya razıymış, size tandır kebap yap dememişki.
Makarnayı reddedip köfte teklif etmek, üstelik dün köfte yemişken... Çok enteresan..
Yeni evli falan mısınız?
İnceden soğuk savaş, üstünlük kurma çabası sezdim. Henüz yarış halinde, evliliği tam oturmamış bir çiftsiniz kanımca.
Sizi yemek konusunda haksız buldum.
Lakin bu sebeple de küsülmez. Amaaan bugün de böyle olsun tamam hadi yarın telafi ederiz demek zor mu iki taraf için de?
zaten yemek sorununu çözdüm de günlerdir tavuk yiyoruz. arada az da olsa farklı en azından domates biber girsin boğazından istedim o sebeple yaptım. bunu da yiyor diye. bir de bir sürü sos duruyor kullanılmıyor napacaksam bilemedim.Evleneli bir yılı geçti hala şu yemek sorununu çözemediniz. Adam yemek istiyor işte neyi anlamıyorsunuz?
Ya yemek yapmıyorsunuz eşiniz işten gelince yapıyor ya menemen yapıyorsunuz. Hadi eşiniz sebze yemiyor siz ne yiyorsunuz? Elli kere tavsiye verildi, tavuk sote yapın sebzeli sebzelerini siz yiyin eşinize sadece tavuk koyun, karnıyarığın sadece içini verin pilavla ya da patatesle siz de normal karnıyarık yiyin gibisinden.
Adamın canına tak etmiş demek ki. Ha bunu siz kadınsınız diye söylemiyorum. Evde olan eşiniz olsaydı o zaman yemeği o yapmalıydı. Yemek yapmak en en fazla 2 saatlik iş. Dersinizi de çalışabilirsiniz gayet artakalan zamanda.
Bu konular komik geliyor ama bazı erkeklerin yemek alışkanlıklarını değiştirmek kolay olmuyor.Yemiyor diye birşey yok, alıştıracaksınız. Benim eşimde yemezdi, şimdi her tür sebzeyi yiyor. Mutfakta program yapın, bir gün bakliyat, bir gün çorba ve yanına etli sebze gibi, mutlaka alışacak. Konuya dönersek onun küsmesi, sizin de köftede ısrarınız saçma olmuş.
zaten yemek sorununu çözdüm de günlerdir tavuk yiyoruz. arada az da olsa farklı en azından domates biber girsin boğazından istedim o sebeple yaptım. bunu da yiyor diye. bir de bir sürü sos duruyor kullanılmıyor napacaksam bilemedim.
Ben menemen ayran ikilisini asla anlamayacagim sanirim
Bu ne Allah aşkına? Kocaman yetişkin insan yemek seçip böyle besin değeri sıfır şeylerle hayatını devam ettiriyorsa çok kızıyorum ben. Kocaman insan yemek seçmemeli. Sebze yemiyorum ne demek? Benim 4 yaşındaki çocuğum bile yiyor önüne koyulanıçalışmıyorum ama yediğimiz şeyler sürekli aynı, eşim sebze yemiyor. dün köfte yedik ondan önceki gün tavuk tava yaptım ondan önce yine tavuk sote vardı hep böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?