- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
Aynen bende oyle dusunuyorum. Zoruma giden de şu ben dogurana kadar calistim onun kizi evdeydi bende bilirdim hamileligimi evde gecirmesini ayaklarimi uzatip oturmasini. Oturmadim calistimki bu birikime goz diktiler. Vermedik triplerdeler. Mecburmuyum sanki
zaten verirse devamı gelir ister de isterler hemde daha büyük paraya oynar nasıl olsa değirmenden su geliyor diye...o da kumar oynamasaymışYok vermeyecegini soyledi zaten hatta yengesinin kizdigini duyunca daha da cok kizdi utanmadan bide kiziyorlarmi diye
Her şey tamam da bu cümle olmamış, yazıkEvet bence de bu hayatta daha fazla oksijen ısrafı yapmasın.
+1000Şu akraba tayfasının işe yarayanını hiç görmedim göremeyeceğim sanırım. En güzel akraba olmayan akrabadır net.
Hatta şöyle forex de kaybettik. Öyle birden bire kimseye de söyleyemedik falan diyinEn iyi yolu biz harcadik suan hic birikimimiz yok demen :)
Kesinlikle o parayi bitti olarak göstermelisin..
Daha önce soruldu mu bilmiyorum. Peki kendi çocuğunun ya da kaynananızın evi var mı kendilerine ait. Yada yenge hanımın kardeşlerinin filan evleri var mı?
Kayinbabana üzüldüm o da çektiği krediyi alamayacak gibi görünüyor. Dayının kumlardan vazgeçmemek gibi bir durumu da var bence
Onlarin imarda evleri var ama dayisi gecen yil yapilmasini beklemeden satti yari fiyatina ev aldi araba aldi vs yine kumar borcundan hepsini sifirladi. Suan kiradalar 1100 tl kiralari var elde avucta tek emekli maasi baska birseyleri yok. Dayinin kardeslerinin kendisi gibi imarda evleri var yapiliyor suanda
O zaman onlar satsın ödesinler. Sizlik bir durum yok. Küserlerse küssünler. Hastalık değil ki yardım edesiniz. Üstelik kaçıncı diyorsunuz. Akıllanmamışsa koca adamın arkasını toplama görevi sizin değil. El birliği ile çocukları kardeşleri bulsun çözüm.
Boşverin küssünler. İnsanlar bu günlerde belli olur.Kusura bakmayın konuyu hortlatmak gibi oldu. Is yoğunluğundan Çok fırsat bulamadım ama yalnız kaldığım da kafamı kurcalıyor bu konu.
Evet yengesi konuşmuyor demistim. Konuşmazsa konuşmasın evet ama sözde sorun para değilmiş. Bana koyan cok görüşürdük sık sık giderdik birbirimize dediğim gibi bayram seyran tek çalan bizdik onların kapısını. Ben en sonunda kardesine borc verme konusunda ısrarları bitmeyen teyzeye mesaj atmıştım. Tutamadım kendimi. Ben evimi sattım seninde iki tane evin var çok borcunu ödemek istiyorsan sende sat diye. Karismayin artik bize dedim.Baya baya birşey yazdım. Bu teyze de yengeyi aramış ağlamış telefonda, tansiyonu düşmüş sozde. (Zaten tansiyonu düşecek yer ariyor) ben bunlara ne yaptım böyle diyorlar diye. Bundan sebep kusmus yenge hanim. ( yenge ile teyze birbirlerine telefonlarda ne haklarını helal etmedikleri kaldı ne bedduaları kaldi başka konularda ) ama ben aralarını bozmuşum gibi yenge hanim benle küstü. Ki ben onlara hicbir zaman karşılık beklemeden yaklaştım. Ama bundan sonra böyle demek ki bizimde kapılarını çalmamamiz gerekiyormus
Iyi yapmissin.Kusura bakmayın konuyu hortlatmak gibi oldu. Is yoğunluğundan Çok fırsat bulamadım ama yalnız kaldığım da kafamı kurcalıyor bu konu.
Evet yengesi konuşmuyor demistim. Konuşmazsa konuşmasın evet ama sözde sorun para değilmiş. Bana koyan cok görüşürdük sık sık giderdik birbirimize dediğim gibi bayram seyran tek çalan bizdik onların kapısını. Ben en sonunda kardesine borc verme konusunda ısrarları bitmeyen teyzeye mesaj atmıştım. Tutamadım kendimi. Ben evimi sattım seninde iki tane evin var çok borcunu ödemek istiyorsan sende sat diye. Karismayin artik bize dedim.Baya baya birşey yazdım. Bu teyze de yengeyi aramış ağlamış telefonda, tansiyonu düşmüş sozde. (Zaten tansiyonu düşecek yer ariyor) ben bunlara ne yaptım böyle diyorlar diye. Bundan sebep kusmus yenge hanim. ( yenge ile teyze birbirlerine telefonlarda ne haklarını helal etmedikleri kaldı ne bedduaları kaldi başka konularda ) ama ben aralarını bozmuşum gibi yenge hanim benle küstü. Ki ben onlara hicbir zaman karşılık beklemeden yaklaştım. Ama bundan sonra böyle demek ki bizimde kapılarını çalmamamiz gerekiyormus
Sakın!!! O para bir daha asla geri gelmiyor! Çocuğunun rıskını kumara verme sakın!! İçin çürür pişmanlıktan sakın!! Bu yüzden düşman oluyorlarsa uğurlar olsun!Merhabalar,
8-9 yildir esimle kirdik sardik biraz birikim yaptik. Cocugu bile erteledik 5.yilimizda oldu Allah esirgesin. Esimin dayisinin kumar borcu bitmedi senelerdir. Simdi bizim birikimimize goz dikti hepsi. Vermem orasi ayri da, teyzesi ananesi hepsi bi ikna yolunda kv ile kp imi ikna etmeye calisiyorlar bizim dayisina para vermemiz icin. Al ben yemedim sen ye mi diyecegim. Dar gunlerimizde kimse ugramaz oldu bize Allaha sukur hepsi gecti gitti. Simdi onlar dara dustu vermedik diye kotu olduk. Yengesi konusmuyor bizimle. Bayramlarda kuzen, yegenlerinden birtek kapilarini calan bizdik. Hep arayan soran bizdik. Kotu mu olduk simdi. Mecburyum sanki. Anlayamiyorum insanlari. Gercekten menfaat dunyasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?