MEnfaatçi akrabayı nasıl ekebilirim?

Ay-hal

05.05.2015
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
4.231
4.199
83
kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var dün bir akrabam beni aradı yarın bana oturmaya geleceğini soyledi ,bende olur beklerim dedim .. ( bu kişi bir çıkarı olmadan hayatta gelmez merak ettim bu sefer ne için gelcek diye)
Neyse işte geldi bugün sonra lavoboya gitti sonra benim kızın odasına girmiş 6 balonu vardı büyük kınasında kullanmıstım (6ay kınası) sonra salona geldi daha duruyormus iyi patlamamıs dedi sonra benim kızın dogum günümde giydiğim kıyafet bana olur mu dedi onla resim çeklsem şimdi (hamile) 6 yıda tutarım yanımda dedi (ne için geldiği belli oldu) sonra neyse giydi çektik fotograf .. sonra bana sende haftaya bana kahvaltıya gel dedi , tamam sorun yok ama sonra dediki elbiseyide getir sahile gderız ordada çekilirim dedi:))) Resmen beni kullanıcak şimdi ben onu ekmek istıyorum napabilirim sizce ??? ( ha bide eve varınca beni aradı 9 aylık olunca 6 yı ters çevirip çekeriz dior)
Başkası olsa kıyafettir veririm al seninde olsun derim ama menfeatçi oldugu için huyunu bildiğim için vermek istemıyorum bişey kendisine

Ay kesin sende nazar var canım dikkat et kendine
Çünkü balonlar pat pat patladı gece çok korktum
Elbiseyi de yıkayıp ütüleyip haftaya sana getireyim diye düşünürken ütü elbiseye yapıştı ütüden zor temizledim yapışanları ayy kesin nazar var üstünde de:KK53: :KK53:

Ay kesin sende nazar var canım dikkat et kendine
Çünkü balonlar pat pat patladı gece çok korktum
Elbiseyi de yıkayıp ütüleyip haftaya sana getireyim diye düşünürken ütü elbiseye yapıştı ütüden zor temizledim yapışanları ayy kesin nazar var üstünde de:KK53: :KK53:
Yaaa nicknin hakkını veriyon sen varya bidanesinn:rapci:

kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var dün bir akrabam beni aradı yarın bana oturmaya geleceğini soyledi ,bende olur beklerim dedim .. ( bu kişi bir çıkarı olmadan hayatta gelmez merak ettim bu sefer ne için gelcek diye)
Neyse işte geldi bugün sonra lavoboya gitti sonra benim kızın odasına girmiş 6 balonu vardı büyük kınasında kullanmıstım (6ay kınası) sonra salona geldi daha duruyormus iyi patlamamıs dedi sonra benim kızın dogum günümde giydiğim kıyafet bana olur mu dedi onla resim çeklsem şimdi (hamile) 6 yıda tutarım yanımda dedi (ne için geldiği belli oldu) sonra neyse giydi çektik fotograf .. sonra bana sende haftaya bana kahvaltıya gel dedi , tamam sorun yok ama sonra dediki elbiseyide getir sahile gderız ordada çekilirim dedi:))) Resmen beni kullanıcak şimdi ben onu ekmek istıyorum napabilirim sizce ??? ( ha bide eve varınca beni aradı 9 aylık olunca 6 yı ters çevirip çekeriz dior)
Başkası olsa kıyafettir veririm al seninde olsun derim ama menfeatçi oldugu için huyunu bildiğim için vermek istemıyorum bişey kendisine
Soyleki kahvaltiyi bi sekilde ipta edersen. Cekim isi yatar. Belki 1-2 teklif eder sende yine reddedersn.

Soyleki kahvaltiyi bi sekilde ipta edersen. Cekim isi yatar. Belki 1-2 teklif eder sende yine reddedersn.
Bende kaynanam gelcek desem dicekki ertai gün gel veya baska bişe oyuzden usturuplu bişe soleme gerek ilk yazan arkadasımızınki baya haince geldiEn Büyük KK tam ona layık :KK51:

Altı üstü bir kıyafetinizi giyip süs eşyalarınızla fotoğraf çekinmek için neden böyle dolambaçlı yollara sapıyor ki dümdüz söylese çok normal birşey halbuki. Bir de bu kadar basit bir istek için sizin beni kullanacak demeniz de tuhaf geldi bana
Elbiseyi getireyim diye çagırıyor yani benim için çagrmıyor beni oyuzden gene çıkarı olucak oyuzden

Balon neyse de elbiseniz 6-9aylık hamileye nasıl uyuyor ki ben 6dan 9a 10-12kilo almıştım en az:oops:
Balon denilen şey şişirmesi dahil 20lira falan olmalı. Bence elbiseyi vermeyin elbisenin söküldüğünü ya da ona olmayacağını ima edin. Balon da bir tane hediye edin. İlla rakam olmaz da bebeğin baş harfi olur. Hem hoşuna gider hem de komple kurtulursunuz.

Ne var bunda Allah aşkına yaa. Bu kadar mı cimrisiniz birşeyinizi paylaşamıyorsunuz. Çıkar menfaat falan ne alaka? kadın belli ki beğenmiş özenmiş üstelik de akrabanız yani hamile bir de.

Herkes güzel kıyafet giyiniyor öyle balonlarla fotoğraf çekiliyor hamileliğinde o da özenmiş demek ki alt tarafı bir kere giymiş eline de balonu alıp hatıra olsun diye foto çekilmiş. Sahilde der çekilse çıkarsa ne olur yani en fazla yarım saat sürer bir hamilenin isteğini yapmış olursunuz bu kadar mı kıymetli eşyalarınız yani yazık gerçekten kalp kırmaya değer mi?

Back
X