- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hamilesin galiba gerginliğinden belli... bunu birçok kez yaptı ne gysem istıyor gtsin alsın kendine kendi okadr çok cimriki paraya kıyıp elbise alamıyor kendine biz para verip alıyoruz o gıysın diyemi ne zman bana gelse bir kıyafetime göz koyar alsın kocası ona
Konu Çok iyi ya:) şimdi az biraz görgülü bir insan olduğunu düşünürsek siz davetlerine çağırdığında gitmezseniz iki üç gelir bi daha gelmez, ama o potansiyeli göremediğim için yorumum yok.kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var dün bir akrabam beni aradı yarın bana oturmaya geleceğini soyledi ,bende olur beklerim dedim .. ( bu kişi bir çıkarı olmadan hayatta gelmez merak ettim bu sefer ne için gelcek diye)
Neyse işte geldi bugün sonra lavoboya gitti sonra benim kızın odasına girmiş 6 balonu vardı büyük kınasında kullanmıstım (6ay kınası) sonra salona geldi daha duruyormus iyi patlamamıs dedi sonra benim kızın dogum günümde giydiğim kıyafet bana olur mu dedi onla resim çeklsem şimdi (hamile) 6 yıda tutarım yanımda dedi (ne için geldiği belli oldu) sonra neyse giydi çektik fotograf .. sonra bana sende haftaya bana kahvaltıya gel dedi , tamam sorun yok ama sonra dediki elbiseyide getir sahile gderız ordada çekilirim dedi:))) Resmen beni kullanıcak şimdi ben onu ekmek istıyorum napabilirim sizce ??? ( ha bide eve varınca beni aradı 9 aylık olunca 6 yı ters çevirip çekeriz dior)
Başkası olsa kıyafettir veririm al seninde olsun derim ama menfeatçi oldugu için huyunu bildiğim için vermek istemıyorum bişey kendisine
peki güzel bir kadın mı? normalde karakteri iyimidir ?Tanımadıgınız için böyle düşünüyorsunuz tüm yakınları onun nasıl biri oldugunu iyi biliyor ne giysem istiyor bukadarda olmaz yani alsın kendine kıyamıyor paraya hem ben kendisini boşta göndermedim dogmamıs bebegıne hediyede verdim bugun yengemle konustuk anneme soylemıstımo kişinin gelcegını annemde yengeme soylemiş .. yengemde O kadın Allah için gelmez kesin bir şeyini isticektir demis yani herkes farkında
eskiyen kıyafetlerinizi kime veriyorsunuz yada ne yapıyorsunnuzKim olursa olsun, cimri de diyebilirsiniz ama ben kıyafetlerimi başkasına veremem ödünç şekilde.. Bir bahane uydurun vermeyin. Zaten ilkinde ricasını kırmamışsınız, o yeter.
Ne var bunda Allah aşkına yaa. Bu kadar mı cimrisiniz birşeyinizi paylaşamıyorsunuz. Çıkar menfaat falan ne alaka? kadın belli ki beğenmiş özenmiş üstelik de akrabanız yani hamile bir de.
Herkes güzel kıyafet giyiniyor öyle balonlarla fotoğraf çekiliyor hamileliğinde o da özenmiş demek ki alt tarafı bir kere giymiş eline de balonu alıp hatıra olsun diye foto çekilmiş. Sahilde der çekilse çıkarsa ne olur yani en fazla yarım saat sürer bir hamilenin isteğini yapmış olursunuz bu kadar mı kıymetli eşyalarınız yani yazık gerçekten kalp kırmaya değer mi?
Bu konulara biraz hijyenik, temizlik açısından bakın. Kıyafetlerinizi paylaşmamaya özen gösterin. Paylaşmaya devam ederseniz bunu yapmaya sizden yüzü bulmaya devam edecektir. Bahanelerden ziyade tavrınızı ya koyacaksınız, ya koyacaksınız bu kadar.
Menfaat kötü birşey. Farkındasınız menfaatin. Ve bu farkındalığı artık yüzüne vurmanız gerekir.
Bu gidişle bebeğine de birşey almaz.
Bakın elbiseyi sakın vermeyin. Kendisine izah et “kusura bakma elbiseyi veremeyeceğim benim için özel bir elbise hem eşim kıyafetlerimi paylaşmama izin vermiyor. Kahvaltı teklifin geçerliyse geleyim istersen.” Deyin. Kesinlikle bunu diyin. Kahvaltıya gel derse gidin yüzündeki ifadeleri izleyin bakın. Gelmeyebilirsin derse vermediğinize şükredin.
elbiseyi vermemeniz kesinse, zaten bozulacak, caniniz ne demek istiyorsa onu deyin...vermeyin bence cunku insan kullanmayı seven insanlardan ben de hoşlanmam.kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var dün bir akrabam beni aradı yarın bana oturmaya geleceğini soyledi ,bende olur beklerim dedim .. ( bu kişi bir çıkarı olmadan hayatta gelmez merak ettim bu sefer ne için gelcek diye)
Neyse işte geldi bugün sonra lavoboya gitti sonra benim kızın odasına girmiş 6 balonu vardı büyük kınasında kullanmıstım (6ay kınası) sonra salona geldi daha duruyormus iyi patlamamıs dedi sonra benim kızın dogum günümde giydiğim kıyafet bana olur mu dedi onla resim çeklsem şimdi (hamile) 6 yıda tutarım yanımda dedi (ne için geldiği belli oldu) sonra neyse giydi çektik fotograf .. sonra bana sende haftaya bana kahvaltıya gel dedi , tamam sorun yok ama sonra dediki elbiseyide getir sahile gderız ordada çekilirim dedi:))) Resmen beni kullanıcak şimdi ben onu ekmek istıyorum napabilirim sizce ??? ( ha bide eve varınca beni aradı 9 aylık olunca 6 yı ters çevirip çekeriz dior)
Başkası olsa kıyafettir veririm al seninde olsun derim ama menfeatçi oldugu için huyunu bildiğim için vermek istemıyorum bişey kendisine
Pek güzel sayılmaz çünki bir gözü sorunlu karakteri berbat oyuzden kimse sevmiyor zaten kocasını aşırı dolduruyor kendi ailesine küs kocası o derece yani onu tanıyan birdaha görüşmek istemez bizde akrabayız mecbur denk geliyoruz haliylepeki güzel bir kadın mı? normalde karakteri iyimidir ?
Sana yemin ederim aynı şeyi düşündüğüm içi vermek istemıyorum mesela bir kuzenim var istese canımı veririm ama bu kişiye vermek asla istemıyorum çok çıkarcı çokkkBazi insanlar menfaat olmadan arayip sormuyor. Ben cok yasiyorum bunu malesef. Ben de vermek istemezdim ama kiyafet paylasamamaktan ya da cimrilikten falan degil. Sirf karakteri yüzünden. Yoksa sevdigim biri olsun. Giysin yikanir temizlenir. Balon nedir ki yani. Ama iste menfaatciler icin balon bile fazla.
Okadar değişik bir insanki anlatamıyorum :)) çok cimri 5 kurusun hesabını yapar bak kendi hamile hamile pantolu tişörtü letgodan 5 er liraya almıs kadın 10 tlye giyiniyor durumu yok desen inanın benim borçlarım daha çok ama genede ihtiyaçlarımı alırım kendisi çöpün yanından sıfr kıyafet buluyor Biraz zengin kesimde oturuyor onlarıda letgodan sayıyor dün bana uç tane elbise sattım 100 liraya diyor e dedim ordan sattıgınla alsana kendne elbise taş çatlasın 60 lira dedim yok almazmıs yuksekmiş o parayla bebeğime bişeyler alırım dedi halbuki bebeginde almıyor onuda letgodan düzücek küvet araba letgodan almıs bile memleketten de ablaları kıyafet vermiş bebeklerinin kıyafetden daha sonra bu insan dediğim birine işi düşmese gitmez aramaz o verdiği dolmus parasının hakkını mutlaka çıkarır evine gittiği birinin gecende kocasıyla denize gitmişler ben kendi kendime dedim ki 50 lira bile harcamamıstır kesin oylede olmus metroyla gtmişler aktarmalı bir seklde yanınada sarma götürmüş tahminim 10 liraya gidip geldiler :) madem oyle hiç gitme daha iyi değilmi inanın parası yok degıl var sizden benden çok parası yakında dilenmeye kalkarsa hiç şaşırmamKonu Çok iyi ya:) şimdi az biraz görgülü bir insan olduğunu düşünürsek siz davetlerine çağırdığında gitmezseniz iki üç gelir bi daha gelmez, ama o potansiyeli göremediğim için yorumum yok.
Bacım hamile degılkende benim kıyafetlerimi istıyordu yılbasında kadife elbise aldım bordo ne yaptı etti aldı onu benden kocasının dogum gününde giydi memelekeye gitti balık etegimi aldı benden bukadrda olmaz alsın kocası madem ona biz okadr para verip alıyoruz o giysin diyemi inanın iyi biri olsa verirdim ama değilAman hamile kadın ya heves ediyor işte.
Hamile olmasa neyse gitmeyin yapmayın etmeyin derdim de
Bırakın anı biriktirsin. Sonra bakıp bakıp iç geçirecek..
Ben yapamadım tabi ki böyle hesap kitap. Birinden bir şey istemeye utanırım. Ama heves etmiş. Fotoğraf için masraf etmek istememiştir..
Oyle ddim canım hadi yaaa tamam dediEsim musade etmiyor diye bilirsin. Yok yni esinide ikna etmeye calismaz heralde
burda bu kisi sadece isi dusunce arayanlardan cunku..Aynisindan bir kuzenim vardi vardi diyorum cunku yolu gosterdim senelerdir 6ay aramaz tasindim 1sene oldu adresimi bilmez sadece instagramda begenir yorum yapar..Bir de bebek kiyafetlerini gelip topladi 3aylik hamileyken sonra sen biriktir dogunca da gelirim derdi..Yani sadece bir sey alacaksa evime gelirdi bense kınasina git dugunune git evine git yemege cagir.....sonunda tekmeyi bastim ve sebebini de soyledim uçtugu yerde mutludur umarim..Sen hamilesin galiba gerginliğinden belli... bunu birçok kez yaptı ne gysem istıyor gtsin alsın kendine kendi okadr çok cimriki paraya kıyıp elbise alamıyor kendine biz para verip alıyoruz o gıysın diyemi ne zman bana gelse bir kıyafetime göz koyar alsın kocası ona
Çokk iyi yapmıssınız nefret edıyorum boyle insanlardan yahu bunlar hadi boyle kocalarıda mı karısmıyor benim kocam asla kabul etmez baskasının bişeyini almama ben sana alamıyom mu derburda bu kisi sadece isi dusunce arayanlardan cunku..Aynisindan bir kuzenim vardi vardi diyorum cunku yolu gosterdim senelerdir 6ay aramaz tasindim 1sene oldu adresimi bilmez sadece instagramda begenir yorum yapar..Bir de bebek kiyafetlerini gelip topladi 3aylik hamileyken sonra sen biriktir dogunca da gelirim derdi..Yani sadece bir sey alacaksa evime gelirdi bense kınasina git dugunune git evine git yemege cagir.....sonunda tekmeyi bastim ve sebebini de soyledim uçtugu yerde mutludur umarim..