Erkek olacak değilsiniz ya menopoz sonrası. Neden bitsin? İnsan ömrü ortalama 80 yıl. 50de menopoza girseniz 30 yıl yaşlılık için çok fazla.41 yaşındayım. Menopoza şunun şurasında ne kaldı ki. Sanki menopoz herşeyin sonu, yaşlılık başlangıcı gibi. Neleri etkiliyor yada etkilemiyor paylaşır mısınız lütfen
Yukarıdaki bir uyeye göre sizin de üye adınızı değiştirmeniz lazimArkadaşımın annesi 56 yaşında hala regl oluyormuş 41 daha bir şey değil bence ya. Ayrıca kadinlik neden bitsin Jennifer Lopez 56 yaşında girdi mi girmedi mi bilmem tabi ama kadinlik hiç bitecek gibi durmuyor onda
İlk defa duydum bu bilgiyi.Yukarıdaki bir uyeye göre sizin de üye adınızı değiştirmeniz lazim
Gece gece çattık bakalm
Nıye sordun bu cevabı dıyen fenomen gibi yazmissinizİlk defa duydum bu bilgiyi.
Aynen yaaaNıye sordun bu cevabı dıyen fenomen gibi yazmissiniz
Bence şimdiden bu hallere düşme.Aynen yaaagece gece tek göz açık yazıyorum idare et
Hahashhss benimki de mi yasaklı madde ismiymis kız ben salladım hiçbir anlami yokYukarıdaki bir uyeye göre sizin de üye adınızı değiştirmeniz lazim
Gece gece çattık bakalm
Ben de aynı şeyi yaptım salladım halbukiHahashhss benimki de mi yasaklı madde ismiymis kız ben salladım hiçbir anlami yok
GerçekBence şimdiden bu hallere düşme.
Altı aya zaten bu şekil gezeceksin. Üç yıl sürer bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?