Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

Direk benim evliliğimi anlatmışsın.
7 yıllık berbat bir ilişkiyi sonlandırıp inzivaya çekilmeye karar vermiştim- Nisan 2012. Bu sırada KPSS sınavına girdim ve çok güzel bir puan aldım. Yaz tatili için yaylaya gitmiştik sadece 3 gün kalmak için. 3 gün 1 hafta oldu. O sırada referans olarak kabul edebileceğim derecede güvendiğim insanlar eşimle tanışmamı istediler.Bu zaman kadar herkese hayır diyen ben artık basiretim mi bağlandı nedir eşimle görüşmeye evet dedim.
28 haziranda ilk kez tanıştık
5 ağustosta evlenme teklif etti
25 ağustosta isteme-nişanımız oldu
26 ekimde evlendik.
Şuan 13 aylık bir oğlum var.
Ve ben bir kamu kurumunda memurum.Normal memur maaşım varken ve ailem de orta gelirli bir aile. Eşim (sana kıyaslama yapmak için yazıyorum). 8500 tl maaş alıyor. Aramızdaki yaş farkı da 9.
Bu kadar şey yazdıktan sonra olacak her şeyi Allah'a bırakıp, hayırlısı olması için tüm kalbinle dileyince öyle güzel şeylere sahip oluyormuşsun ki...
İyi ki evet demişim iyi ki hemen evlenmişim. Aile huzuru, sevmek, sevilmek öyle güzel şeylermiş ki...
Arkadaşım referansın sağlamsa Allah'a havale edip evet de, şimdiden mutluluklar.

kız ben de merak ettim kimmiş neymiş bu yakışıklı görme imkanımız varmı

Yakışıklı demeyelim de önceki ikisinden sonra iyi diyelim. Özelden görüşelim bu konuyu canım.

Valla benim içime doğdu bu iş olcak gibi hadi hayırlısı bakalım. Yaşta bir sorun yok tam uygun bence erkeğin olgun olması daha iyi.

Ben de ayy bu çocukla olsun inşallah olur vs demiyorum ama artık yolunda giden bir şeyler olsun, şöyle dolu dolu mutlu edileyim istiyorum.

Feysimi doldurdum canım, gerzeğin tekini görmeyim diye :)))

Nolcak bizim bu halimiz :)

Bizi kaçıranlar üzenler utansın şekerim. Onlar kendi hallerine baksınlar. :)

Açıkçası benim de aklıma o geldi ama koca adam o kadar da çocukça davranmaz herhalde diye düşünüyorum. Bi kızın fotoğrafını beğenmiş diye kurdum ben bu senaryoyu gerçi ama öyle bir durum olsa en azından bir dönüş yapardı olumsuz diye diyorum. İnsan siler faceden en basiti ne bileyim anlamadım tanımıyorum ki adamı.

Ayyy ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu. İçim titredi. Bu çocukla mı olur bilmiyorum ama aynısından istiyorum ben ya.

Ayyy ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu. İçim titredi. Bu çocukla mı olur bilmiyorum ama aynısından istiyorum ben ya. [/QUOTE]
Hayırlısı olsun senin için, ama inşallah benim yaşadığım gibi bir güzellik yaşarsın.

aa canım ben daha yeni gördüm yazdıklarını istersen sen geldiğini haber ver sonuçta buluşmak istemiş ama sen eğitimde olduğun için olmamış bir haber ver bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşşallah

Eşim 35 ben 22 gayet iyi anlasiyoruz eşim de çok ufak gosteriyo. Maddi duruma gelince bizimde 5 6 kıramiz annmle bbmin emeklisi vardı ama eşimin durumu bizden kat kat iyidi maddiyattanda bi sorun olmadi bence ozguvenli ol

oncelikle yas farkını soyle bir oteye koy bak bakalım karakteri nasıl uyumunuz nasıl ne gibi ortak noktalarınız var tanımaya calıs bulustun diye evlenecek degilsin umut verme gibi bir durumda yokki heveslendirme diyelim 32 yasındaki bir insan uzaktan bir gormeyle karar verilmeyecegini bilir karar vermen icin tanıman lazım bir gorus bakalım eger kararın olumsuz olup on yargıların kırılmazsa hala o zaman usulune gore bitirirsin gorusmeyi yas farkına gelince de birincisi erkegin olgunu makbuldur ikincisi de dedigine gore farklı bir hayatı var gezip dolasmıs filan diyorsun belliki enerjisi yuksek keyifli bir arkadas eger oyleyse zaten bu yas farkını kapatır diye dusunuyorum gorunuse aldanma

Adam isteksiz. Araci amcaya ayip olmasin diye bir şekilde siyrilmaya çalışıyor.
Beni yaniltirsa sevinirim ama.

Ayyy ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu. İçim titredi. Bu çocukla mı olur bilmiyorum ama aynısından istiyorum ben ya.
Hayırlısı olsun senin için, ama inşallah benim yaşadığım gibi bir güzellik yaşarsın.[/QUOTE]

Aminnn inşallah... :)

Açıkçası bana da öyle geliyor canım. Biraz artist sanki kendisi. Hatun peşinde koşturacak, abayı yakıp yalvaracak peşte koşacak bir tip değil bence. Kimseyi beğenmiyormuş zaten. Sonuçta en son teklif ondan gelmişti, bence de muhtemelen benden haber bekliyor. Zaten dayanamayıp yazacağım gibi geliyor bana. Kendimi tanırım.

Eşim 35 ben 22 gayet iyi anlasiyoruz eşim de çok ufak gosteriyo. Maddi duruma gelince bizimde 5 6 kıramiz annmle bbmin emeklisi vardı ama eşimin durumu bizden kat kat iyidi maddiyattanda bi sorun olmadi bence ozguvenli ol

Allah daim etsin, kat kat arttırsın mutluluğunuzu. Ben her zaman yüksek özgüven sahibi bir insan olarak tanınmışımdır desem yeridir ama bunlar da mühim meseleler bence ya. Açıkça söylemez yada rahatsız edecek bir muamelede bulunmaz belki ama gün gelir öyle bir şey olur ki zengin oğlan fakir kız klişesini yaşarım diye çekiniyorum.

Hahah canım tebessüm ettim. :) Umarım iyi haberler veririm artık ya. Blog yazmaya başlasam ünlü olmuştum. Puccaa'yı geçtim çalkantılı aşk hayatımla.

İşte ben hep yeni şeyler yaşama konusunda heyecan duyan bir insan olmuşumdur. Açıkçası inanılmaz merak ediyorum nasıl bir insandır nedir, konuşmak bir şeyler paylaşmak istiyorum. Ama yok işte adamdan adım yok ki..

Umarım tanışma fırsatımız olur diyeyim ne diyeyim ki ben..

Adam isteksiz. Araci amcaya ayip olmasin diye bir şekilde siyrilmaya çalışıyor.
Beni yaniltirsa sevinirim ama.

Ne yalan söyleyeyim benim de aklımı o ihtimal kurcalamıyor değil. Ama şimdi ayrıntılıca düşününce pek mantıklı değil aslında.

Bir defa bu konunun geçtiği gün babası çocuk için yurtdışında, bugün gelecek demişti. Ertesi sabah yol yorgunluğu falan demeden koşa koşa gelmesi ayıp olmasın diye gelmek gibi gözükmüyor pek. :)

Bir de tam onun geldiği sırada (tabi ben hiç sallamıyor, işime odaklanmış gibi takılıyordum. ) bir müşteriyle alakalı kafamı kurcalayan bir konu oldu ve güvenlik kamerasına baktık güvenlik görevlisiyle. Tam da aynı dakikalardı. Çocuk bile dalga geçti oha ya adama al senin olsun desek götürecek seni bakışlara bak diye. Çok net yakaladım yani kamerada, ağır çekimde o anları.

Ve sonrasında işiyle alakalı bir durumdan ötürü görüşmemizi ertelemek durumunda kaldığımız için özür mesajı çok içtendi bence. İki hafta görüşemeyeceğimizi söylediğimde de baya baya üzüldü.

Ha ama sonrasında biriyle görüşmeye falan başlamış olabilir. O daha makul geliyor bana.

bence artık haber ver canım bakalım neler olacak hepimiz merak ediyoruz :)

bence artık haber ver canım bakalım neler olacak hepimiz merak ediyoruz :)

Önce bir süre bol bol dua etmem lazım ya. Görüp görebileceğin en takıntılı insanlardanım. Kendimi iyi hissedecek kadar dua etmezsem işler yolunda gitmeyecek gibi gelir.

ama fazla bekletmen de doğru olmaz ki sen haber ver zamanla her şey yoluna girer kısmet artık fazlada bekletirsen o da yanlış düşünebilir

ama fazla bekletmen de doğru olmaz ki sen haber ver zamanla her şey yoluna girer kısmet artık fazlada bekletirsen o da yanlış düşünebilir

Bu hafta içinde düşünüyorum zaten canım ama dur bakalım hayırlısı olsun.

Yine üzülmekten korkuyorum ben ya.

çok büyük bir yas farki yok aranizda... kuruntu yapma derim... bir sans ver... karsindaki insan'a degilde, herseyden önce kendine sans ver... bende çok çektim boga'dan :) ömrümün 8 yilini yedi... sende vakit kaybetme artik!!!
giden gider... gelen için sans ver :)

Bu hafta içinde düşünüyorum zaten canım ama dur bakalım hayırlısı olsun.

Yine üzülmekten korkuyorum ben ya.
üzülmezsin inşallah merak etme hayırlısı herşeyin tatlım bu kadar da kasma kendini herşey olacağına varır

Muhtemelen benim ömrümün uzun bir kısmını yemeyecek. Çünkü o kadar bile hukukumuz olmayacak. Yada bana öyle geliyor bilemem. :)

fındıkk haberini bekliyorum hayırlısıyla üzülmeyeceksin inş :)

İnşallah canımmm.. Ya bu arada sana gösterdiğim için sana söylüyorum da... Buradan bir arkadaşım var, görünce yaptığı yorum "ıyy saçmalama çok çirkin" vs oldu. Moralim bozulmadı desem yalan..

Gerçi ben beğendim ama ne bileyim..

üzülmezsin inşallah merak etme hayırlısı herşeyin tatlım bu kadar da kasma kendini herşey olacağına varır

Aynen öyle canım ama işte çok takıntılıyım ben ya. Normalde belki şans bile vermeyeceğim bir tip ama şimdi sallamıyor ya utanmasam aşk acısı çekicem.. O kadar abarttım sorma.

benimde hoşlandığım kişi boğa burcu ona nasıl davranmam gerek bilmiyorum

Valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş kardeeş..

yok canım tipsiz falan değil ben gayet beğendim yakıştırdım da :)
önemli olan senin beğenmen zaten

yok canım tipsiz falan değil ben gayet beğendim yakıştırdım da :)
önemli olan senin beğenmen zaten

Ki şu an mesele beğenip beğenmeme de değil aslında. Adam sallamıyor yahu değil ki kendini beğendirmeye çabalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…