• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merak edenler için ovulasyon testi ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
Ovulasyon testiyle böyle oluyormuş
Hamileliğimde öğrendiğimde C ile aynı kötülükte görmüştüm şimdi ise böyle
Yani demem o ki ovulasyon testiyle gebelik öğreniliyor ben öyle öğrenmiştim 🥰
T çüzgisi normalde diğerinden koyu çıktığı zamanda yumurtlama oluyor arasındaki fark nasıl anlaşılacak siyah gibi mi çıkması gerekiyor

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
İğneden sonraki 14.günüm siz öyle diyince yaptım sizce varmıdır

Eklentiler

• 6E947136-5478-4E33-9B14-7CA1ABA9F54D.webp
    6E947136-5478-4E33-9B14-7CA1ABA9F54D.webp
    127 KB · Görüntüleme: 52
T çüzgisi normalde diğerinden koyu çıktığı zamanda yumurtlama oluyor arasındaki fark nasıl anlaşılacak siyah gibi mi çıkması gerekiyor
Canım şimdi 8 haftalık gebe olduğum için siyah çıktı farkındaysan ilk zamanlar az önce arkadaş attı resim aynı öyle çıkmıştı sonra sonra koyulaşmaya başladı asıl C harfi silik çıkmaya başladı sadece T patlama yaptı

Canım şimdi 8 haftalık gebe olduğum için siyah çıktı farkındaysan ilk zamanlar az önce arkadaş attı resim aynı öyle çıkmıştı sonra sonra koyulaşmaya başladı asıl C harfi silik çıkmaya başladı sadece T patlama yaptı
İnşallah bakalım hayırlısı sizinkide hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 😍

Merhaba, haklısınız kimyasal gebeliğimi bile ovulasyon testi ile öğrenmiştim 👍🏻

Evet canım oluyor adetin gecikirse eğer gebelik varsa ovulasyon testi yapabilirsin
Ama şunu sormak istiyorum.
Ya yumurtladigim için iki çizgi çıkarsa ?

Ben henüz bebek denemiyorum ama öğrenmek istedim konunuz ilgimi çekti 🙏

Bende öyleydim 20 aylık evliyim korunmadım şimdi hiç beklemediğim anda rabbim verdi şükürler olsun.
Bende ilk öyle diyordum yine hüsrana ugricam ama testi yaptım silik çizgi gördüm sende inşallah görürsün ya kuzum
İnşallah canım yarın sabah yapıyım diyorum

Canım zaten yumurtladığın gün iki çizgi çıkıyor T koyu bir şekilde o zaman ilişki öneriliyor gebe şansı kalma olasılığı yüksek olduğu için
Hayır şunu sormaya çalışıyorum 🥺🥺🥺 yumurtlama olduğu için çıkan iki çizgiyle
Gebe kaldığım için çıkan iki çizgiyi nasıl ayircam?

Bazen pkoslular olarak 25.gun yumurtlayabiliyoruz..adetimiz 2 ayda bir olabiliyor filan mesela ?

Kızlar benimde bata 3 gün var hafif kasık ağrısı var ama hiç gögüs ağrısı yok dolgunluk var normalde adete yakın ağrırdı bugün ovulasyon yaptım atıyorum lütfen bakar mısınız

Eklentiler

• B96E0406-3D33-448C-94C8-1C8F142F27E4.webp
    B96E0406-3D33-448C-94C8-1C8F142F27E4.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 70
Back
X