- 19 Haziran 2023
- 321
- 29
- 18
- 23
- Konu Sahibi oylesinebirii0
daha öncede konu açmıstım cevaplayan, yargılayan, yardımcı olmaya calısıp derdimi anlayanlara öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum hepinizinde bayramını kutluyorum.. henüz bi gelişme olmadı ama biz evden kaçmak icin teyzemde kalırken annemde kaç gündğe teyzeme dadandı gelip gidiyor sürekli içmeye devam ediyor tabi ben cocugu uzaklaştırdıkca annem dibinde içmeye devam ediyor kardeşimde anne anne diye arkasında dolanınca cocukta içmişten beter oluyo haliyle. teyzemin karsısındaki apartta sansımıza uyuşturucu kullanan gençler var daha öncede polis geldi yine bisi yapılmadı tabi onlarada bizim orayada giren cıkan belli değil bizim ev gibi ve tahmin edersinizki annemde girip cıkıyor şansımıza ev karsı karsıya olunca bi oraya gidiyor bi teyzemgile geliyor yine yüzyüzeyiz dipdipeyiz maalesef. kardeşime kafası gelmiyor içme derdinde yine cocugun uyku saati bile değilken “cocuk uyuyacak götür, hadi annem içeri gir” diye cocugu basından sağma derdinde krizdeyim ben kalk diye beni oturdugum yerden kaldırıyor o balkona gidiyor ben odaha kacıyorum teyzemgilin evde böyleyiz maalesef yüzünü göresim yine yok. ve yine odada içerken kardeşimin odaua girmesine engel olamıyorum dumanı solumaması icin oyalıyorum bi şekilde giriyo sonra bende yine düşünceler baslıyo bişi olurmu cocuk dımandan etkilenirmi ki etkileniyoda git nerde iciyosan ic cocugun yanında icme dememe rağmen hala iciyo aklım almıyo. cocugu uyuşturucu aldıgı yerlere sattıgı yerlere götürüyo gezdirme bahanesiyle. yani kardeşim arkasından ağlıyo durmıyo diye gel dondurma alalım falan diyo götürüyo orlara cünkü cocugu gezdirmek aklına dahi gelmez. bugun eniştem kardeşim annemle beraber cıktı kendş evimize gideceklerdi annem önden girmiş eve emiştem kardeşimle tam eve girecekken bizim karsı dairedekş kadın enişteme bağırmıs o cocugu sakın buraua getirmeyin gidin burdan diye. biz evde kalmıyoruz ama evde neler neler oluyo allah bilir karsı dairedakş teyze bile böyle diyosa… bunlar yeni olan şeyler ve olmaya devam edicek. bunları gercekten halimi anlayan ve merak eden gelişme olursa yenşden yaz diyen insanlar icin yazıyorum acıkcası sizinle dertleşmekte bazı insanların yanımda oldugunu bilmekte iyi hissettiriyor. ben kararımı verdim diğer konunun yorumlarında hep napsam öylemi yapsam sunumu yapsam diye belirsizliklerim vardı ama daha fazla katlanamıcam. daha önceye savcıya şikayette bulunmustum bişi cıkmadı. hazır daha öncede dayım benim adıma annemi sosyal hizmetlere şikayet etmişken bayram sonu gidip bende evet bu yazılanlar doğruydu dicem ve dahasınıda anlatıcam. fikrim kesinleşti ve bu yönde