- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi Chery Lady
Hamılelıkte son ayda kalcalarımda cok catlak olustu ne yapacagım bılmıyorum.. en azından kırmızılıkları gecıcek o da bırsey ya ten rengı olmalarını beklıyorum (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar daha oncede yazmıstım bu konuyla ılgılı dıger formlara.ben catlakalr ıcın 15 seans karboksı yaptırdım sonuc yuzde 40 iyi.sonra karnıma ve bacaklarım ıcın fıtolastıl ampul kullandım.sonuc bacaklardakı uzunlamasına yanı dık catlaklarda ıse yaradı baya bı daraldılar cok yakından bakınca bellı.ama karnımdakı oval gıbı enıne olan catlaklarda ıse yaramadı.rejene kullandım 2 tup.oda baya ıyı geldı. sonuc suan yuzde 70 ıyıler.en kısa zamanda kalan kılolarımı verıp tekrar rejene kullanmayı dusunuyorum.tv8 de plates yapıyorum1.5 ay oldu herhalde yaklasık.karnımın toparlanmasını beklıyorum yanı arkadaslar.ıste benımde cataklara savas mucadelem bunlardan ıbaret.umarım ısınıze yarar
Detuna,çatlakların ne kadarlık?Çatlakların beyaz mı kırmızı mı olanlardan? Karnındaki çatlaklardan bahsettiğine göre hamilelik sonrası oluşmuş olmalılar?
günaydinn
bendeki catlaklar dusman basina yaa kizlar gogus ustu ve arasii sanki gece gelmisler bicakla cizmisler gibi babe kullandim fayda etmedi body shop kullaniyorumm ama gogsumun arasindaki catlaklar rezalettt..hatta esim bi gun dedikii sen ameliyat mii oldunn?? aramisda kalsinn bendee mini operasyon dedimm yeni evlendigimizdee..tavsiye bekliyorumm