merak ediyorum güzel bayanlarda terkediliyor mu?

nedir ki bu erkeklerdeki şekile düşkünlük !!! sevdiğim insan,1 senedir konuştugum insan resmen artık beğenmediğini ima ediyo.bide kendi süper bi insan olsa içim yanmayacak.sarışın yeşil gözlü erkeklerden nefret ettiğim halde gittim onu o hali ile sevdim çünkü tipine bakmadım huydur karakterdir önemli olan dedim,onun yaptıgına bak.öyle yüzüne bakılmayacak bişeyde değilim ha :) ama dışardan bakınca aaa çok güzel denecek biride değilim ama fiziğim falan çok düzgün.bunlar insanda özgüven mi bırakır napacam ben bununla:(

22 yaşındayım.kendiside 26.yok yani nedir bu erkeklerin aradığı gerçekten merak ediyorum.aslında çok şımartmadım yani ona vazgeçilmezimmiş gibi hiç davranmadım.ama artık kendisinin de tipsiz oldugunu mu ima etsem ne yani:)

Onun tavrını beğenmiyorsunuz ama yaklaşımınız onunkiyle aynı olmuş...

"Sarışın yeşil gözlü erkeklerden nefret ettiğiniz halde onu o hali ile sevmeniz" ve espri de olsa "artık onun tipsiz olduğunu ima etmenin vaktinin geldiğini düşünmeniz" onun söylediklerini desteklemiyor mu? Siz onun bu ifadelerinden sonra aslında fiziksel olarak onu beğenmediğinizi bir kez daha hatırlamışsınız belki sizin de bazı söz ve davranışlarınız ona bunu düşündürmüştür ne dersiniz? Belki sizin fiziksel özellikleriniz de ona hitap etmiyordu ama o da sizin karakterinizi ön planda tutarak sizinle birlikte olmaya başlamıştı ardından bazı tutumlarınızdan rahatsız oldu ve sizin şimdi düşündüğünüz gibi o da -ona göre kusur- olan özelliklerinizi fark etti...

Özellikle erkekler beraber olduğu kadınlara belli sebeplerle kızdıklarında ya da onlardan soğuduklarında onları eskisi kadar beğenmediklerini ifade ederler... Biten birlikteliktir, sevgidir bir şeylere bahane bulunur... Siz bu sebepten ayrılığa çok yanaşmasanız da bu durumun altında başka nedenler, onun ilgisini sizden farklı yöne çeken çeşitli faktörler olduğunu düşündüm ben ve ilişkiyi siz sonlandırmasanız da onun zaten bir şekilde bitireceğini...

Sorunuzu da yanıtsız bırakmayalım... Sadece güzeli çirkini değil, her erkeğin etrafında pervane olacağını iddia ettiği ahlaklı, neşeli, dırdır yapmayan kadınlar da terk edilir, hele ki erkek ilişkiyi bitirmeyi kafasına koymuş olsun, güzellik, her türlü özellik bahane...
:ssz:

Ne olursan ol güzel ol istersen çok akıllı başarılı ol yine terkedilebilir insan...

önce soruna cevap vereyım güzel bayalar da aldatılır,terkedılır.
o senıu begenmıyor oyle mı sende onu begenme o sana bır dıyorsa sende ona bin de..yada begenmıyorsan kapı orda de:)

Erkekler yanlarındaki Angelina Jolie bile olsa daha güzelini aklınca bulur ve aldatır
Aldatılan kadının güzel yada çirkin olması değil mesele

terkdılmek ne kelıme ? keske terkedılseydım daha fazlası bıle yapılıyor m.etme . Ve herkes saskınlıkla bakıyor bu kız okulun en guzel kızı ama neden bu kadar salak hala bu çocuga nıye katlanıyor diye ..

salaktım ! ama buyüdüm .ve kurtuldum o iğrenç ınsandan.

Son düzenleme:
Onun tavrını beğenmiyorsunuz ama yaklaşımınız onunkiyle aynı olmuş...

"Sarışın yeşil gözlü erkeklerden nefret ettiğiniz halde onu o hali ile sevmeniz" ve espri de olsa "artık onun tipsiz olduğunu ima etmenin vaktinin geldiğini düşünmeniz" onun söylediklerini desteklemiyor mu? Siz onun bu ifadelerinden sonra aslında fiziksel olarak onu beğenmediğinizi bir kez daha hatırlamışsınız belki sizin de bazı söz ve davranışlarınız ona bunu düşündürmüştür ne dersiniz? Belki sizin fiziksel özellikleriniz de ona hitap etmiyordu ama o da sizin karakterinizi ön planda tutarak sizinle birlikte olmaya başlamıştı ardından bazı tutumlarınızdan rahatsız oldu ve sizin şimdi düşündüğünüz gibi o da -ona göre kusur- olan özelliklerinizi fark etti...

Özellikle erkekler beraber olduğu kadınlara belli sebeplerle kızdıklarında ya da onlardan soğuduklarında onları eskisi kadar beğenmediklerini ifade ederler... Biten birlikteliktir, sevgidir bir şeylere bahane bulunur... Siz bu sebepten ayrılığa çok yanaşmasanız da bu durumun altında başka nedenler, onun ilgisini sizden farklı yöne çeken çeşitli faktörler olduğunu düşündüm ben ve ilişkiyi siz sonlandırmasanız da onun zaten bir şekilde bitireceğini...

Sorunuzu da yanıtsız bırakmayalım... Sadece güzeli çirkini değil, her erkeğin etrafında pervane olacağını iddia ettiği ahlaklı, neşeli, dırdır yapmayan kadınlar da terk edilir, hele ki erkek ilişkiyi bitirmeyi kafasına koymuş olsun, güzellik, her türlü özellik bahane...

Fiziksel olarak kafamdaki profil olmadıgı halde sevdim ben onu ve bunu en ufak bi şekilde ima etmedim ona ama o böyle basit önemsiz bi sebepten dolayı ayrılacaksa varsın ayrılsın...

Fiziksel olarak kafamdaki profil olmadıgı halde sevdim ben onu ve bunu en ufak bi şekilde ima etmedim ona ama o böyle basit önemsiz bi sebepten dolayı ayrılacaksa varsın ayrılsın...

"İma ettiniz" demedim ki...

Özet geçeyim yukarıda yazdığımı... Siz onun bu tutumu yüzünden kafanızdaki fiziksel profile başından beri uymadığını ifade ediyorsunuz, o da başka şeylere kızıp size sizi beğenmediğini ifade etmiş olabilir, bunu bahane ediyor olabilir aranızda başka problemler ya da onun kafasında başka düşünceler, kişiler olabilir...

Daha önce de dediğim gibi, gözden çıkardığı için kusur buluyordur belki de... Erkekler böyle davranarak kendilerinden soğutup vazgeçtiklerini göstermeye çalışırlar bazen, kızlar da kendilerine güvenlerini kaybederler, neyse ki siz "böyle bir sebepten ayrılacaksa ayrılsın" diyorsunuz, doğrusu da bu zaten...

Herkes kendini beğenir ama açıkca ben güzelim diyen kızların varsa da güzelliği benim için biter..Güzel kızların terk edilip edilmediğini kızların kendisine değil erkeklere sorman lazım ya da çevreniz de güzel olup da terk edilen var mı diye..Böyle ayrılıklara şahit oldum güzellik çirkinlikle ilgili değildi çünkü aşkın güzellikle ilgisi yok ama güzel olunca kısmet çok oluyor o ayrı :1::1::1::1:

Back
X