merak ediyorum..

rosa maria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
26
103
38
Size bir sorum olacak hanımlar,
okuduklarıma, gördüklerime, duyduklarıma göre erkekler genelde evlendikten sonra olumsuz yönde değişiyor. Peki hiç olumlu yönde değişen olmadı mı yahu? Yani aranızda var mı bunun bir örneği?

valla benimki de tam bir öküzcük. Tabi biz yedi yıldan sonra evlendik belki yeni tanışıp evlenenlerde kocalar direk öküz olmuyordur.
Cicim ayı biter öküz ayları başlar.

Benim ki ilk zamanlar cok daha sinirliydi..ailem de ailem derdi şu an bunlar biraz törpülendi yine de devam ama degişm değil de törpülenmek..

Eşimde öküzlükten baya baya ev kocalığına evrildi. Bende değiştim. Değişmemek imkansız bence.

Aynı düz çizgisinde ilerliyor istikrarla.İki yıl sevgili, bir yıl nişanlı, beş yıllıkta evliyiz o gün tanıdığımda neyse bugün hala o aynı adam.İstikrarını takdir ediyorum bazen:)

Iki kocam da hic degismedi
Ne olumlu anlamda ne de olumsuz
Evlenmeden once neydilerse evlendikten sonra da oydular

Aynen oyle
Pek com konuda bende ayni yorumu yaptim
Adamlar degismiyor sadece kadinlar gormuyor yada gormek istemiyor

Kisiye gore degisir...bossndigim esim arkadaslik doneminde cok iyiydi evlendik kan kusturdu...erkek kardesim ise bizi cok yorardi sorun cikarirdi evlendi esini el ustunde tutuyor...belli olmuyor bazen...tabi su da var arkadaslik donemindeki sorunli kisiyi adam etmeye calismak bayani yoran bir durum buna gerek yok bence...

Kör kütük aşık olmak deyimi bu öncesinde görmek istenmiyor sorunlar kabul etmek lazım.

Hep kötü örnekler okuyoruz bu tarz konulara gelip kendi eşimizı övmek olmaz değil mi .

Sorduğunuz için söyleyeyim benim ki değişmedi hatta daha iyi oldu evlilikle beraber . Karakter meselesi bide karşılıklı olduğunu düşünüyorum.

Ama devir kötü gerçekten korkmakta haklısınız ama karşı tarafı iyi okumak lazım illa ki belli ediyorlar bir noktada .

Olumlu ya da olumsuz değişmedi benim eşim.hala ilk tanıdığım zamanki gibi.sadece ikimiz de olgunlaştık.değişti diyenler birbirini tanımadan evlenenler

Esim olumlu yonde degisti .Sigarayi bıraktı. Sorumluluk olarak daha bilinclendi .Yasin da etkisi var tabii 4 yılın sonunda evlendik.

Karakter özünde aynı zaten evlenmeden önce görmek istemez kadınlar genelde,bi de ayy ben bunu değiştiririm emek veririm bundan olur diyen kadınlar var ki onlar daha enterasan,yoksa bi imza neyi değiştirir ki yahu. Benimki yıllardır aynı mesela

İnsanların değiştiğine inanırım ama o kadar da değil. Mesela evlenmeden önce çekilmez huylar evlenince düzelmiyor örneğin.

Kadınların büyük oranı 1 adım ötesini göremiyor bence. Buraya evlenmeden önce konu açıyorlar, "ihihi, ben bu eteği giysem sevgilim bacaklarımı kırar, dolabımda seveceği kıyafet kalmadı, hehehe"... Bunun evlendikten sonrası kan kusmak tabii. Bunu göremiyor, düşünemiyor kadın. Aklım almıyor benim insanın bu kadar aklını kullanamayacağına açıkçası. Ama şahit oluyorum yani.

Öte yandan bir de adamı görmek istediği gibi görenler var. Evlenince adamı değişti kötüledi sanıyorlar. Halbuki adam hep öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…