Eki Görüntüle 392336 kızlar saçlarımı bugün boyattım ama hiç hoşuma gitmedi..biraz yokulaştırsam nasıl olur sizce..resmen turuncu olmuş ya..ne yapmam gerek..
Eki Görüntüle 399861 Eki Görüntüle 399862
bende bu renkten istiyorum,şuan saçım koyu renk yüzüme gidermi bilmiyorum ama istiyorum,evde kendim açma yapmıştım tam anlamıylada sapsarı açılmıyor benim saçım yaa,oyüzden böyle renkler girmiyo saçıma,,geçen aylarda saçımı açıcı yapıp,üstüne en açık sarı sürmüştüm,ama hürremin saçına dönmüştü,ne acayipnası elde edicem bu rengi,kuaförmü son çarem,oooffff
bu renk bakır kahve 9 volum oksıdanla bu rengı alde edebılırsın bn denedım guzel oldu ama cok cbuk akıyo acık renk ustune byadıgım ıcın plettede var bkır khve
bu renk bakır kahve 9 volum oksıdanla bu rengı alde edebılırsın bn denedım guzel oldu ama cok cbuk akıyo acık renk ustune byadıgım ıcın plettede var bkır khve
Tesekkür ederim denicem bakalım ben de
tatlım bıde sunu ekleyım ıyı bı snuc alman ıcın acık renk ustune boyaman grekır ılk boyadıgında bıraz koyu glıyo ama ıkı yıkamadn snra acılıyo ıstersen zıt tonlrdada uygulama ypbılırsın mesela dore sarı bakır kahve karısımı
kızlar bu saç rengi nedir bilen varmı çok harika ve doğal duruyor...Eki Görüntüle 402618 Eki Görüntüle 402618
kızlar bu saç rengi nedir bilen varmı çok harika ve doğal duruyor...Eki Görüntüle 402618 Eki Görüntüle 402618
JLO in zemin rengi ne renk acaba?6 no mu 7 no mu?:44::44:
6 tonlarında gibi
Ama tek renk değil bu saç
nasıl yani?balyajların dışında kumral içinde ilave renkler mi vardır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?