Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Eki Görüntüle 392336 kızlar saçlarımı bugün boyattım ama hiç hoşuma gitmedi..biraz yokulaştırsam nasıl olur sizce..resmen turuncu olmuş ya..ne yapmam gerek..

Bu hali gayet hoş bence, ama yazda gelıyor açılacaktır bırkaç yıkamaya, ıkı ton koyusunu yaptırabılırsın, kafanda olan rengın bı ıkı ton koyusunu yaptırsan bıle yıkadıkca asıl renk ıstedıgın renge en yakını oluyor zaten.

Bu rengi hangi boyayla elde ederim? Çok beğendim.
Bir de kendim saçım koyu kahve, tutar mı renk boya?
Alt kısımlarım da açık renkli ama boya.

Eki Görüntüle 399861 Eki Görüntüle 399862

bende bu renkten istiyorum,şuan saçım koyu renk yüzüme gidermi bilmiyorum ama istiyorum,evde kendim açma yapmıştım tam anlamıylada sapsarı açılmıyor benim saçım yaa,oyüzden böyle renkler girmiyo saçıma,,geçen aylarda saçımı açıcı yapıp,üstüne en açık sarı sürmüştüm,ama hürremin saçına dönmüştü,ne acayipnası elde edicem bu rengi,kuaförmü son çarem,oooffff

Loreal Casting Creme Gloss - 730 Bal Köpüğü ile Palette Saç Boyası 9-0 Sarı 'yı karıştırırsan bu rengi elde edebilirsin

bu renk bakır kahve palettede var ama oksıdanı 9 volum kullanılmalı bn acık renk sacıma uyguladım 2 yıkama snra bu rengı elde ettım ama temel acık renk oldugu ıcın cok fazla akıy

canım ben aslında biraz da koyu olsun istiyorum zaten açılıyor yıkadıkça yine de saol:)

saçım şu anda stil olarak böyle gibi ,zeminim bundan biraz açık..balyajların rengi filan hoşumA GİTMEDİ BİRAZ KOYULTMAK İSTİYORUM.
zemini koyultarak,sarıları biraz kapattırıp, ışıltı şeklinde olmasını istiyorum..

şu kuaförler,bi beceremediler istediğim saçı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…