Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar sizce bu renge nasıl ulaşabilirim saçlarım açık kumral şimdiden teşekkürler ( resmin üstüne tıklayın küçük boyutta daha açık gözüküyor)

merhaba.benim saçım açık kumral ve boya yok.. doğal veya başka yollardan nasıl bu renge ulaşabilirim? teşekkürler :)

Eklentiler

• $irr3w454.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
kızlar diğer topikte sordum ama buraya daha sık giriliyor sanırım yardımcı olurmusunuz lütfen forumdaki asortie arkadaşımızın eklediği saç rengi tam benim istediğim renk acaba ben bu rengi nasıl elde edebiilirim benim saçımda koyu bakır resimleride eklicem umarım bir bilen çıkar

Eki Görüntüle 441184 bu istediğim renk

Eki Görüntüle 441183 buda benim saçım bir iki ton açıldı şu anda

Bu renk ne olarak geçiyor sadece kızıl mı yoksa başlka bir ismi varmı bilen varsa söylerse sevinirim

Eki Görüntüle 444511

Bu renk ne olarak geçiyor sadece kızıl mı yoksa başlka bir ismi varmı bilen varsa söylerse sevinirim

Tesadüfen unutma beni 'yi izlemiştim geçen gün
Orada gördüm bu kızın saçlarını ve fotoğraftakinden daha farklıydı ve daha güzeldi .
Eğer dizideki rengi diyorsan bakır tonuydu, kızıl değil .
Ama fotoğraftaki kızıl tonu .

Geçen gün yolda yürürken önümden giden kızın saç rengine hasta oldum ama çekindim soramadım nedir bu diye
Kahverengi ama sanki bi küllülük sarılık var gibiydi küllü kumral gibi ama biraz daha kahve sanki
Ve saçlarım siyah bu tarz bi renge dönebilir miyim biraz kararsızım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…