Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

işler güçlerdeki aşkının saç rengi nedir bilen var mı arkadaşlar acaba? en kısa zamanda resimde koyucam, iki haftadır kafayı yedirdi bana.

Merhaba kızlar Volia kit kullananlar var mı? katologda baya güzel duruyor renkleri acaba gerçekte de aynısı çıkıyor mudur? Çünkü Şaşırdığım nokta 3.0 bile harika duruyor ama kömür siyahı çıkar mı acaba :)

tatlım ben koleston kor ateş kızılına benzettım bu sacı nette bakınca su fotoyu buldum bence benzıyor..
modamelekleri.com/sacimi-boyadim.html

Son düzenleme:

ilk fotodakı sac rengı ne ole yaa bende bayıldımmm !! gercı ben esmer ten kara kas kara goz bı kızım yakısmaz ama bende merak ettm

rıca ederım yıne de zemın rengıne fln dıkkat et ayrıca exıcolorda da bu tonlarda var aklında olsun

Merhaba kızlar şu renk tam olarak ne bileniniz varmı ?

Şuanda saçım bu rengin koyusu gibi duruyor bunu nasıl elde edebilirm ?

ilk resimdeki saça ba-yıl-dım:)) dipteki rengi şuan saçımın doğal rengiyle aynı sadece saçımın uçları daha açık kahve hafif turuncumsu peroksitle açtım nasıl yapılır acaba bu:)

alttaki saçı dediğiniz hangisi anlamadım ama bu renk platin röfle :) kendi saçı ben görmüştüm yakınen

:)yazdiktan sonra ben de guldum alttaki saci ne demekse:)yani kendi sac rengi uzerine mi rofle yaptirmis demek istemistim.simdi anladim.benim sacim ondan biraz koyu da platin rofle nasi durur bende onu dusunuyordum.olmazsa actiririm ben de biraz.tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…