yaaa canımmm bende bu rengi istiyorum tammm...:) ne ki acaba bilen var mı??? :/
Birkac resim daha, istediğim bu ve buna yakinn
Bu rengi nasıl elde edebilirim? :26:
bende bu rengi merak ediyorum ashleyin saçı diye topikte kolestronla elde ediliyor denmiş ama boyayanıda göremedik bu renk saça sahip olan varmı aranızdaevet bende merak ettim, cevap verildiyse de göremedim ben
Bu konuda fikirlerinizi almak için üye oldum bile diyebilirim, bilen birileri yardım etse ne kadar sevinirim.
Ben saçımı bir kere kuaförde boyattım, gayet güvenilir ve çok tercih edilen bir kuafördü ve bitkisel boya kullandığını söyledi. Ancak saçlarım sanırım çok hassas olduğu için boyadan yaklaşık 2 hafta sonra dökülmeye başladılar aşırı şekilde,nereeyse kel kalıyordum ! 2 senede zar zor topladım saçlarımı, şimdi eskiye döndüler ve sağlıklılar çok şükür.
Ancak yeniden boyatmak istiyorum, ve hassas davranmaya çalışıyorum en az yıpranmayla atlatmak için bu işi.
Saçlarım şu renk:
Ve ben bu renk olmasını istiyorum:
Evde boyatacağım. Açıcı kullanmam gerekir mi ? Hani markanın hangi rengini almalıyım acaba ? Biraz da korkuyorum açıkçası ama.
Kızlar benim saçım bu renkten çok az koyu ama dipten siyah siyah çıkmaya başladı yenilemek istiyorum saç boyamı bu rengi elde etmem için hangi renkleri karıştırmamı önerirsiniz?
Eki Görüntüle 209222
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?