Eki Görüntüle 442303 Eki Görüntüle 442304 Eki Görüntüle 442305
kızları bu saç renklerinin boya numarası karşılığı nedir ? Saçlarım bunlardan birisi gibi olsun istiyorum şuanda sarı ama boya yok koleston sıvı peroksitle açmıştım bu renkler için ne yapmam hangi renk hangi marka boya almam gerekiyor ?
şuanki rengi ise bu :
Eki Görüntüle 442306
buğdaya bal rengi tonları gidiyor,böyle ışıltılı parlak tonlar güzel oluyor.hem yüzü daha canlı gösterir, hem de boğmaz diğer soluk açık renkler gibi. mesela beyoncenin saç renkleri çok güzel,ten rengi koyu ama kendine uygun açık renkleri bulunca uyumlu duruyor hepya kızlar güzel fotolar koyuyorsunuz da ten rengide önemli mesela ben buğdayım öyle her şey gitmiyor galiba(
bir kutu loreal excellence 7.3 yanınada ayrı olarak 30luk oksidan alıyorumdore kumralın içine 30 luk bi oksidasyon mu karıştırıyosun yoksa boyanın içinden çıkan oksidasyonu da mı????
bir kutu loreal excellence 7.3 yanınada ayrı olarak 30luk oksidan alıyorum
Selam kızlar..
Rihannanın bu saç rengini merak ediyorum .. Sizce hangi boya ile bu renk elde edilir ...
Eki Görüntüle 503366 Eki Görüntüle 503367 Eki Görüntüle 503368 Eki Görüntüle 503369 Eki Görüntüle 503371
akos çilek kızılı ile
Eki Görüntüle 507283 kızlar ben songül karlının saç rengini istiyorum sizce nasıl anlatabilirim kuaföre
bebek sarısı röfle (sık atılmış röfle) :)
bende öyle bir sorun olmadı ama saç rengin önemli kahverengiydi saçlarım onun üzerine tam tuttu..anladım ama iki oksidan karışınca su gibi olmaz mı???
Eki Görüntüle 507283 kızlar ben songül karlının saç rengini istiyorum sizce nasıl anlatabilirim kuaföre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?