Eki Görüntüle 840680 Eki Görüntüle 840681 kızlar bu renkleri nasıl elde ederim? sadece ucları boyayarak. sacım ilk resimdeki kızınki gibi. biraz daha koyu kestaneye yakın.
Bu rengi ben de çok beğendim..
İşi bilen biri olsa da cevap verse..
Bu saç boyaları konusunda uzman bayanlar nereye kayboldu??
Ben saç rengim koyu kahve..
Acaba bu rengi nasıl elde ederim??
bu saç rengi nedir kızlar yardım lütfen Eki Görüntüle 833532
yanılıyosam düzelt canım bana bu renk gibi geldi.
Bakır Kahverengi 4.6
fotodaki ışıktandır belki bilmiyorum ama bu resimdeki kızıllık bakırlık daha ağır gibi görünüyo. Kutudaki resime göre tabii nasıl çıkar bilmiyorum.
2.benim de hosuma gtmedi renk gecisi acisindan koymustum resmi. Garnier 8 numra aldm bir bölümünde denedim sacimin.hic boyamadi 1 ton bile renk acilmadi sanki hic boya dokunmamis gibi. Ne yapayım bilmiyorum. Acik sari alsam daha mi iyi olur? Bakir kizil dememistim uclara turuncu bir renkti sacimi acmak yerine koyulastirdi kızıl yaptı onu da kullanmadm. B arada sacim boyasiz. Bu denemeleri bir tutam keserek yaptım.saçında boya var mı? eğer saçın hiç işlem görmediyse, açık sarı boya al. 9.3 olabilir başlangc olarak.
saçını at kuyruğu yap. (nerden boyamaya başlıcaksan oraya tak tokayı)
toplu olan kısma boyayı sür sadece.
ama kuaförde yaptırsan, bu kadar açık sarı değil de, kendi saçına uygun renkler seçip sık balyaj şeklinde attırsan daha hoş olur bnce. 2.resimde çingene gibi durmuş çok abartılı sanki veya benm zevkime uygun degıl sanırım :)
2.benim de hosuma gtmedi renk gecisi acisindan koymustum resmi. Garnier 8 numra aldm bir bölümünde denedim sacimin.hic boyamadi 1 ton bile renk acilmadi sanki hic boya dokunmamis gibi. Ne yapayım bilmiyorum. Acik sari alsam daha mi iyi olur? Bakir kizil dememistim uclara turuncu bir renkti sacimi acmak yerine koyulastirdi kızıl yaptı onu da kullanmadm. B arada sacim boyasiz. Bu denemeleri bir tutam keserek yaptım.
En ufak etkisi bile olmadi.. 3 gunde bu 3.kutu biya olacak kske onceden sorsaydmevet 8 numara acmaz. o zaman koleston 11.7 vanilya sarısı deneyebilirsin onun da açıcılıgı güzel
En ufak etkisi bile olmadi.. 3 gunde bu 3.kutu biya olacak kske onceden sorsaydmkolestodan baska hangi marka olabilir? Ve nasl bir renk elde ederim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?