loreal majirel 7.3 dür. Esmersen harika olur tenine gider :)
canım bu renk tarçın bakır :) siyah saçını açtırmadan elde edemezsin diye düşünüyorum. ben 2 yıldır bu tonları kullanıyorum bence bulaşma derim bu renge boyadığın 2 hafta boyunca cok güzel bi renk sonra iğrenç bi sarıya dönüyo sürekli akıyo 2-3 kez boyarım renk oturur diye düşünme hiç öyle bi renk değil sürekli saçı boyadığın için saç cok yıpranıyobende bu renkten kurtulmaya çalışıyorum
Ayyy inanmıyorum bir an kendi saç rengimi çöpe atıyorum bu harika bir renk (numara olarak sorarsan kesinlikle 7.44 ve majirel böyle tutar ) bende bakır sarı istiyorum ama şuan kızıl çikolata kahvedeyim 2 ay sonra belki zatem daha saçlarımı boyamayacağım. Bu arada canım siyah saçı 2 den fazla boyamadıysan kurtulabilirsin :) ama boyasiliciyle tabi eğer çok boyamışsan açtırmadan olmaz (acıcılarda tavsiyem evde yapıcaksan palette yoğun açıcı dır turuncu açar istediğin gibi olur , kuaförde açıcaksan loreal platfiz kullanmasını iste ve özellikle (kolestona alerjin varsa) loreal majirel boyamalarını iste :))
ciddimisin canim yao kadar da begenmistim. ben biraz daha dusuneyim bari.. cevabin icin cok tesekkur ederim
evettt bende ilk goruste asik oldum bu rengedaha once sacimi hic boyatmadim canim tavsiyelerin ve cevabin icin cok tesekkur ederimm :)))
sacımda suan koyu bronz var kahve kızılımsı u renge yakın sagol canım bakayım bu renge tesekkür ederim kuaförmüsünüz:26:
BİDE KACLIK ORAYALLE BOYAYIM
hangi boyayi kullanmiskiEvet orta küllü kumral
Boyanacak zemin rengine göre değişir evde elde edilip edilemeyeceği
ciddimisin canim yao kadar da begenmistim. ben biraz daha dusuneyim bari.. cevabin icin cok tesekkur ederim
evettt bende ilk goruste asik oldum bu rengedaha once sacimi hic boyatmadim canim tavsiyelerin ve cevabin icin cok tesekkur ederimm :)))
hangi boyayi kullanmiski
canımmm eğer genede bu renge boyicam diyosan kesinlikle igora markayı kullanmalısın igora cok az akıyor ve saçta uzun süre kalıyo açık renk saça igora 7.77 ile boya hatta daha turunculuk olsun diyorsan igora 0.77 mix boyasından çeyrek tüp kadar kat daha güzel oluyor
teşekkür ederim hayatımben şu rengini gördükten sonra onlardan vazgeçtim aslında.Bunun hakkında bilgin var mı? Eki Görüntüle 829462
Eki Görüntüle 834920 mrb arkadaslar saç rengi tam olarak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?