- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
kızlar bende resmini koyduğum saç rengini çok merak ediyorum boyatcam ama ne renk olduğuna karar veremedim bi tahmininiz varsa paylaşır mısınız? :44:
Eki Görüntüle 941246
Eki Görüntüle 939616 Eki Görüntüle 939619 Eki Görüntüle 939624 bu saç renkleri ne kızlar hangi marka kaç numra?
canım sanırım bu renk tarcın kahve yada koyu karamel su na bak istersen
Naz Elmas'ın Nefes Dizisindeki Saç Rengi
ben yenı uye oldummmmmmmmm selamlarrr. benım saçlarında röfle ama artık değiştirmek istıyorum. bakır tonu bir renk saçlar röfleli oldugundan kendım boyamaya cesaret edemıyorumm. gizemli kahve yada çarpıcı bakırr nasıl ?:44:www.kadinlarkulubu.com
bende tarcın kahve alcam yada koyu karamel
ama tarcın kahve garnier inkini alma koyu cıkyo
bu sac rengi harika hangi renk bu kızlar ya
merhaba arkadaşlar. saçlarım şuanda bu resimdeki saç renginin aynısı
Eki Görüntüle 920667
ama benim istediğim renk ise bu
Eki Görüntüle 920668
nasıl elde edebilirim. lütfen bilen birisi varsa yardımcı olabilir misiniz. bazı arkadaşlarım koleston 66.46 aşk aleviyle elde edebileceğimi söyledi. ama emin olmadıkları için boyayıp hüsrana uğramak istemedim. o yüzden rengi bulana kadar boyamak istemiyorum. bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
kızlar merhaba :)
Yeni üye oldum ve sizden bi fikir almak istiyorum. daha önce saçlarımı hiç boyatmadım . Koyu kahve orta kahvede denebilirÖyle köklü değişiklere niyetim yok zaten açık renk saçta sevmiyorum . Biraz daha koyu ve parlak olmasını istiyorum . Siyah kadar koyu değil ama ona yakın . Şu renk mesela. Eki Görüntüle 870485 Eki Görüntüle 870486
bu renge bayıldım tam tonunu bilen var mı ?Eki Görüntüle 863556
Kızlar bu renge boyatıcam tam nasıl ulaşıcam emin değilim evde boyanacak çünkü.
İnternetten bakır kızılla kestane karıştırabileceğim söyleniyodu.
Eki Görüntüle 860791
Koleston perfect 7/4 ile elde edebilirsiniz
Sen daha önce neredeydin ya :) Boyattım saçımı koyu bakıra döndürdüm üstüne bu rengi atsam olur mu?
Hangi boya kullandın canım , marka ve no söyleyebilirmisin ?
Küllü kumral üzeri açık dore balyajdır.
İki kere boyadım onun üzerine ilki garnier 6.46 dan dörtte üç kadar ve 5.35 ten dörtte bir kadardı. Kızıl bişey olmuştu hiç hoşuma gitmedi. İkinci boyamamda palette 7.77 yaptım. Bu daha iyi oldu hoşuma gitti baya.
canım bu renk elde etmem için silky coloration 7.1 ve 20 lik oksidan kullandım yani dip için uygunmudur ?
Saçında 7 pigmenti varmış , olur koleston 7/4 değil ama koleston perfect dir. Çok fark oluyor aralarında bende şuan o rengi tutturmak için majirel 7.46 ve 6.64 karıştırdım. Önceki saçım şarap kızılıydı ve o kadar koyu bir rengi açmam şarttı palette yoğun açıcı ile açtım. Çok kırmızı bir şey oldu kafam ki anında boyadım. Bundan sonra bemde 7/77 yoğun bakır la devam edicem aslında pişman oldum bu renk beyaz tene gidiyor şuanda kullandığım renk kavruk tenime hiç gitmedi ...Eki Görüntüle 944120
insallah bende bulurum canım ya sende bulursan haber et
bu renkte tam istediğim renk canımbulursan sende haber edermisin nasıl bu rengi yapıyolar kızlar bilen yokmu bu rengi cok güzel
tesekkur ederim kizlar, bi sorum daha olcak loreal majirel boyalarini nerde bulabilirimResimdeki renk loreal majirel 6.35 dir.
Bende renk değişikliği yapma korkusu vardı bi ton bile açacak olsam ya yakışmaz diye endişe ediyodum o yüzden cesaret edemiyodum. Bu 7.77 yi de bi cesaretle denedim korkulacak bişeyin olmadığını anladım :) Bakırın kızıldan daha çok yakıştığını keşfettim kendime buğday tenliyim fena durmadı bakırla devam edicem bende uzun bi süre:)
Resimdeki sen isen gayet hoş olmuş bence.
tesekkur ederim kizlar, bi sorum daha olcak loreal majirel boyalarini nerde bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?