Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar bende resmini koyduğum saç rengini çok merak ediyorum boyatcam ama ne renk olduğuna karar veremedim bi tahmininiz varsa paylaşır mısınız? :44:
Eki Görüntüle 941246

canım sanırım bu renk tarcın kahve yada koyu karamel su na bak istersen

bende tarcın kahve alcam yada koyu karamel
ama tarcın kahve garnier inkini alma koyu cıkyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Resimdeki renk loreal majirel 6.35 dir.

Resimdeki 2. Renk lorel majirel 6.60 boyasına majicontrast serisinden yoğun kızıl katılarak elde edilmiştir ..

Loreal majirel 5.0 veya koleston perfect 4/77 yi şiddetle öneririm

HER TÜRLÜ SAÇ BOYAMA SORULARINIZ VE RÖFLE AÇTIRMA RENK TUTTURMA AKMA YEŞİLLENME TURUNCULAŞTIRMA İLE İLGİLİ VE MERAK ETTİĞİNİZ TÜM RENKLERİ FORUMUMA SORABİLİRSİNİZ CEVAPLIYORUM .

Hangi boya kullandın canım , marka ve no söyleyebilirmisin ?

İki kere boyadım onun üzerine ilki garnier 6.46 dan dörtte üç kadar ve 5.35 ten dörtte bir kadardı. Kızıl bişey olmuştu hiç hoşuma gitmedi. İkinci boyamamda palette 7.77 yaptım. Bu daha iyi oldu hoşuma gitti baya.

Saçında 7 pigmenti varmış , olur koleston 7/4 değil ama koleston perfect dir. Çok fark oluyor aralarında bende şuan o rengi tutturmak için majirel 7.46 ve 6.64 karıştırdım. Önceki saçım şarap kızılıydı ve o kadar koyu bir rengi açmam şarttı palette yoğun açıcı ile açtım. Çok kırmızı bir şey oldu kafam ki anında boyadım. Bundan sonra bemde 7/77 yoğun bakır la devam edicem aslında pişman oldum bu renk beyaz tene gidiyor şuanda kullandığım renk kavruk tenime hiç gitmedi ...

canım bu renk elde etmem için silky coloration 7.1 ve 20 lik oksidan kullandım yani dip için uygunmudur ?

En uygun renk diyebilirim önce açıp sonra cila da da kullanabilirsin. Toz açıcı al mavi ama prof. olmalı. 20 lik oksidan la karıştır çok uzun sürsede yıpratmadan açar (açtıktan sonra badem yağı ve gliserinli su ile bakım yap) çiğ bir kumral olacak onun üstüne 10 vol oksidan bulursan onunla 7.1 boya hatta 8.1 de boyayabilirsin. Açmana bağlı. Sonra harika olur. Uçlara balyajı ise rengi iyice 1--2 dip boyadan sonra yap. Dip boya da açtırmayla uğraşmak istemiyorsan direk 7.1 ve 20 vol oksidan harika placaktır. Doğru tercih yapmışsın :) şimdi balyajları nasıl yapacaksın ? Onu da söylerim.

Bende renk değişikliği yapma korkusu vardı bi ton bile açacak olsam ya yakışmaz diye endişe ediyodum o yüzden cesaret edemiyodum. Bu 7.77 yi de bi cesaretle denedim korkulacak bişeyin olmadığını anladım :) Bakırın kızıldan daha çok yakıştığını keşfettim kendime buğday tenliyim fena durmadı bakırla devam edicem bende uzun bi süre:)

Resimdeki sen isen gayet hoş olmuş bence.

Son düzenleme:
insallah bende bulurum canım ya sende bulursan haber et

bu renkte tam istediğim renk canım bulursan sende haber edermisin nasıl bu rengi yapıyolar kızlar bilen yokmu bu rengi cok güzel

Resimdeki renk loreal majirel 6.35 dir.
tesekkur ederim kizlar, bi sorum daha olcak loreal majirel boyalarini nerde bulabilirim

Evet canım benim boyanır boyanmaz banyoda çektim kendimi. Normalde saçlarım kıvırcık ama ben brezilya fönü kullanıyorum. Kıvırcık saçlarımı hnuttum diyebiliriz bana koyu kızıl ve çikolata kagve gidiyor. Platin de denedim. O çok abest durdu. Daha önce yoğun bakır dore kullandım yakıştı da çok canlı kaldı yüzüme. Bana canlı renk gitmiyor Soğuk pastel tonlar tam benlik. Mesela küllü sarı en sevdiğim ton ve cesaret edemem derdim. Bu yaz ettim

tesekkur ederim kizlar, bi sorum daha olcak loreal majirel boyalarini nerde bulabilirim

Eminönünde tahtakaleye git (istanbuldaysan eğer değilsen internetten al cnm ) zAzahan var ordan 15 tl boya 15 de oksidanı(1litrelik ama ) 30 liraya 1 yıllık dip boya için oksidan hazır. Boya ise 1 tüp. Çok uygun ya ben kuaförde 200 vereceğime her ay 15 tl ye alıp oksidanda hazır hop ddip boya bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…