Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

herkese merhaba. bıraz once uye oldum.belkı bana da bır fıkır veren cıkar; saclarimin uc kisimlarinda sari rofle var. beyaza yakin kumralim, dogal sac rengim koyu kumral.zaten tenim solgun, platin sari daha da yorgun ve solgun gosterdi.
simdi sac rengimi bakir ya da tarcin bakir boyatmak istiyorum.yakin tonlarda balyaj da attirabilirim.merak ettigim bu renkler benim ten rengimdeki birine iyi gider mi.3 hazirana kuaforumden randevu aldim bu arada istersem bir kat boyayabilecegimi soyledi.kendim bir kez boyarsam renk daha iyi oturur mu? bir de bir kez kuafore boyattiktan sonra kendim boyamak istiyorum rofle saclarimi yipratti.bana neler onerirsiniz?

merhabalar ben sacımın uçlarını maviye boyatmak istiyorum nasıl olur? tavsiye edebileceginiz marka vs var mı?

bu reklam filimindeki kızın saç rengi ne acaba?ben konu açmıştım bu konuda fakat bazı şahıslar dağıtmış konuyu o yüzden buraya yazdım

eet cnm ya bu saç rengini bnde çok merak ediyorum çok gzl.:teselli:

Önerebileceğiniz en iyi,koyu olabilecek,laciverte yakın,mavi siyah saç boyası hangisidir bayanlar fisfisfis

selamlar
lütfen bana acil yardım edin :S
ben saç rengimi yoğun renk açıcı ile açtım ve tam olarak bir saman rengi elde ettim!
asıl amacım turuncu renk elde etmek : ayşe şule bilgiç'in saç rengindendum ama istiorum
ancak
saçın rengini açtıktan sonra kozmetiğe sordum 7.64 loreal boyayla boyamayı düşünüyordum ama o daha koyu bir renk verirmiş bu konuda bilgisi olan var mı?
saçım uzamaya başladı biran önce bişeyler yapmam gerek
önerilerinizi bekliyorum????????????
şimdiden teşekkürler :)

arkadaşlar fındık kabuğu üzerine karamel renk nasıl durur acaba beyaz ten yeşil gözde?
birde nasıl bişi bu benim sorduğum arkadaşım ısrarla yaptırmamı söylüyorda ?????

Son düzenleme:
yardımcı olun lütfen bu tam olarak ne renk bilen varsa lütfen söylesin çok çok çok begendim harika bir renk.karamel mi yoksa fındık kabugu karışık mı anlayamadım yardımcı olun lütfen:))

çok güzel olur bi dene istersen hem fındıkkabuğu ile karamel birbirine benzer renkler ama fındıkkabuğu koyusu olur karamelin. valla beyaz tenli olduğuna göre daha açık bir renk de düşünebilirsin küllü sarı falan da gider sana kızıl da gider çikolata kahve bile gider acele etme biraz daha düşün arkadaşım hangi renk içine sinerse onu yaptır bide başkalarının dolduruşuna gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…