bende but on kızıl cok istiyorum.Kullanan var mı bakımı nasıl? Hemen akıyormu? Uuzun sure kullanınca rengi kalıcı olup akması azalıyormu?
senağlama
bu ne renk arkadaşlar?? hangi market boyasıyla olur?
eet cnm ya bu saç rengini bnde çok merak ediyorum çok gzl.:teselli:
normalde saclarim koyu kestane ama bugün yanlis boyayi aldim ve bu renk oldu..iyi hos ama kizlar dipler cok acik oldu,uclar cok koyu((napicam ben yaaa (
aynisini alip yinemi boyasam sadece uclari,yoksa siyahla kapatsammi tamamini sizce??
normalde saclarim koyu kestane ama bugün yanlis boyayi aldim ve bu renk oldu..iyi hos ama kizlar dipler cok acik oldu,uclar cok koyu((napicam ben yaaa (
aynisini alip yinemi boyasam sadece uclari,yoksa siyahla kapatsammi tamamini sizce??
arkadaşlar ben de bu renge boyamak istiyorum.. Tam olarak burda göründüğü şekliyle.. Benim gözlerim koyu yeşil.. Bu renk çok iyi olur diye düşünüyorum..
[URL=http://img81.imageshack.us/my.php?image=pinaraltug1.jpg][/URL]
Kızlar bu saç rengini bilen var mı? Saçlarım açık sarıydı 2 gün önce üzerine kahva boya yaptırdım. Şimdi kahverengi oldu, kuaförüm bu renk açılacak dedi. 15 gün sonra düğünüm var ve ben bu renk olsun istiyorum. Sizce ne yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?