Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Başka konulardada vardı bu foto. Forum içinde arat istersen. Daha uzman bi cvp bulabilirsin.
Yada kuaförde boyatıcaksan bu resmi kuaföre göster en garantisi o olur yerimseniben

kızlar bende bakır kahve diye mantık yürütmüştüm ama öle olmadığınıda örğrendik :) Diyorum ki acaba bakır kahve ile bi miktar bakır kızılının karışımı olabilir mi CADIARZU

arkadşlar bu saç rengini buldum igora schwarzkopf 7-7

Eklentiler

• $lust_05_o.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 58
Efulicim bence bu o renk değil. Senin gösterdiğin renk daha koyu.
cin_burcin bence de bakır kızılıyla bakır kahve karışımı olabilir. Ama gerçekten çok hoş bi renk yani böyle çok doğal duruyo beğendim ben baya. zemuszemus Zaten Ashlee Simpson'ın saç renkleri güzel oluyor genelde.

ben kuaförün yalancısıyım valla bana kuaför bu renk dedi.

canım bu resmde rengi daha belli o saç rengnn birebir aynısı nerdeyse bu resmden daha detaylı bakablirsnkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $7EF0C_10.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 62
Aaa evet gerçekten burda istediğim renge daha yakın duruyor. Aynısı olmasa bile benzeri olsun canım.kaydirigubbakcemile3 Çook teşekkürler tatlım. a.s.

ya iide bu ıgora 7-7 numaralı rengin adı ne...ben bakıyorum netten ıgora boyalarına 7-7 die bir boya yok
7-77 var..onun da adı kumral yoğun bakır...eminmisin bu rengin ıgorada olduğuna...efuli

kızın saç rengi süper yaa

Eklentiler

• $ashlee_simpson.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $ashlee_simpson_melrose_place_bronx.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Ashlee_Simpson+Mar_27_2009.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $ashlee-simpson-82706984_getty.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 68
hayda :)) bu hangi boyanın kataloğu igoranın mı :)) bunların isimleri türkçe yazan yokmu :)) ay ne çok şey istedim...gerçi o renk kumral bakırmış bu forumda bir kuaför arkadaş var ona sordum...kumral bakır ama evde yapma kuaförde yaptır dedi

bu arada seninki bir de açık karamelmiş daha da açık olur tahminimce ama bakır yansımalar mutlaka olacaktır. 2. 3. boyamada oturur kuzenin doğru demiş hadi boya resim koy canımopuyorumnanaktan

canım birinci boyama sadece en altları tuttu önce ii gibiydi yumuşacıktı 1 gün sonra kazık gibi oldu saçlarım:umursamaz: Boyayı tavsiye etmiyorum kimseye Ama açıcı tavsiye ederim hidrojen peroxide Çünkü bunun bi zararı yok araştırdım Saçı bozan boya Daha önce açmıştım ordan biliyorum Hatta peroxide hair yazıp bi kızın youtubeda saçını simsiyahtan sapsarı yaptığını görebilirsiniz Tabi o kız arada 4 gün bekleye bekleye açmış ya da hair graying yazın izleyin Peroxide boya girsin die saç tellerini ayırıo ama boya sürülmezse üstüne bi müddet sonra saç telleri kapanıo tekrar ve zara vermio ama boya kazık gibi yaptı saçlarımı:a015: Söyler misiniz saçı boyalı olanlar nası başa çıkıo bu sertlikle Düzleştirdiğimde bile sert ve yıkadığımda nemsiz gıcır gıcır bi saç oluo

saçını boyuyorsan mecburen saç kremi kullanmalısın. palette,loreal,koleston hepsini denedim hepsinde de aynı sorun oluyor. ben elseve kullanıyorum ve çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…