umarım canım bugun sanırım boyıcam inşallah foto koyarım akşam bakalım ne kadar benzemış:enbuyukkk: tekrar teşekkürler
çok merak ettim.Boyadın mı saçını?Sen benden resim istemişsin ama saçım bundan önceki senin istediğine yakındı.o günlerden foto bulayım söz ekleyeceğim. ben onun üzerine boyadım saçımı bakır tonlarında şimdi.Ben de tarçın bakır istiyorum epeydir.hayalime kavuşmama 1 adım kaldı delikafadulden
Palette Naturel Colors açık papatya saçını gerçekten beğendim çok parlak ve sağlıklı yaptı saçımı.üstelik ondan bir ay önce açıcıyla saçımı yıpratmama rağmen...umarım seninki daha parlak daha hoş oluropuyorumnanaktan
Jessica Alba'nın Honey filmindeki saç rengi çok hoşuma gitti. Benimde ten rengim hemen hemen aynı, saçlarım siyah ve boya yok. Daha önce hiç boyatmadım ama bu aralar aklıma girmeye başladı bu boya işi kaydirigubbakcemile3 Bu renk ne die geçio acaba? Yada evde boyasam hangi boya ile bunu elde edebilirim :uhm:[/QUOTE
bu saçta balyaj var evde yapamazsın yani canımcım
Kızlar bana da yardım edinsenağlama Saçlarım koyu kahve daha hiç boyamadım Açık kumral olmak istiyorum Paletteden hangi renkleri karıştırırsam bu renge ulaşabilirim Bir de önce saçlarımı açıcıyla açmalı mıyım renk iyice girsin diye Açıcaksam da boyamayı kaç gün sonra yapmalıyım
koyu kahve saçı açmadan açık kumrala dönemezsin canım. loreal'in ultra açıcılı saç boyaları var 5.1 ve 6.1. doğal saçta çok harika sonuçlar veriyor istersen bir bak boşuna hem açıcı hem de boyamayla ayrı ayrı uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?