Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

hayır kendi saç rengi değil bence. arada açık tonlar var. ben de bayıldım saç rengine. bilen biri varsa söylesin lütfen.

evet kızlar ya tanemin saç rengini bilen kimse yok herhalde kaydirigubbakcemile3

Ezel'deki Bahar'ın saç rengi nedir acaba? bakırlı bişey ama... işte onun biraz daha açığını istiyorum

dün bende farkettim rengini değiştirmiş sanırım aradakilerde bana balköpüğü gibi geldi çok hoş olmuş ..kendi saçıda koyu karamel gibi

nazlı togalın saç rengine bende bayılıyrm valla açık kumral +sarı karışımı gibi geldi bana

nazlı tolganın saç rengini bulabildiniz mi bende yaptırmak istiyorum da röfle mi var bilemedim hiç

[

nazlı tolganın saç rengini bulabildiniz mi bende yaptırmak istiyorum da röfle mi var bilemedim hiç

kızlar bu rengi rica edicektimm.. engin bilgilerinize güveniyorummm.
bu arada küllü açık kumrala boyadım ben saçımı ne zamandır kumral- açık kumral boyuyordum zaten.. bu renk olmuyooo...

bu arada muhabbetin orta yerine koymuşum resmi... kusura bakmayın:) ayrıca nazlının saçı da cidden hoşmuşş.. sanırım onda gölge de var

canım bu renk doğalmı bilmioru ama benim saç rengim aynı böyle dipleri kahve uçlarına doğru kızıl kahve kimse inanmaz boya olmadığına ama zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…