Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

ya evet saçlarımı boyuycam blogda kimse varsa ona danışayım dedim canım çok sıkılıyo illa birşeyler yapmam lazım da yardımcı olurmusunu fikir verirmisin bana

ne renk istiyosun mesela? ten rengi,kaş rengi filan öenmli biliyosun..Bence netten bir kaç renk konusunda fikir edin.Buraya ekle tartışalım canım..Böyle daha sağlıklı olur..
Fikir dersen illa karamel bal tonları çok moda.

Son düzenleme:
ben daha önceden karamele boyadım kızıl tonu oluştu biraz buğday tenliyim çok beyaz deil ela gözlüyüm kaşlarımda açık siyah ben yine karamel tonu istiyorum ama eşim palette varya onun patlıcan morunu istiyo bende cesaret edemiyorum gitmez diye sence nasıl olur patlıcan moru

ya bence koyu renkler deneme.neden dersen kesin bi dönem sonra sıkılacaksın yani çok nadirdir sıkılmayan açmak isteyeceksin ama patlıcan moru zor bi renk öyle kolay kolay dönülmüyor.Üstüne bi kaç renk boyasakta altta kalıyormuş.Çünkü ben boyamıştım,3-4 ay sonra o rengin üzerine koyu bi renk yaptım saçın her yeri aynı olsun diye..Tabi aynı olmadı ama abes de durmadı.Sonra yine 5 ay sonra kuaförde balyaj attırdım açamadı adam saçımı daha önce boya varmıydı dedi söyledim ama patlıcan moru olduğunu söylemedim.Sonra istediğim renk olmadı ben daha önceden palıcan moruna boyatmıştım etkisi olur mu dedim meğer rengin tutmaması bu yüzdenmiş.Keşkede söyleseydim..
Yinede sen bilirsin canım.

anladım canım tşk ederim ben yine karamel tarzı birşeyler bakıyım en iyisi tşkler opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar.
Ben Zara'nın bu saç rengini çok beğendim. Ama rengin adını bilmiyorum bilen var mı acaba?

kızlar burda daha önce paylaşılmış olabiilir belki emin degilim ama sormadan edemeyecegim ..
melekler korusundaki esinin (rojda) saçının rengi hakkında bi bilginiz var mı? aradaki renkler gölge mi ?
bayılıyorum onun saçına.. onu yapabilecek bi kuaförü olan var mı?

canım güle güle kullan
Gerçekten çok hoş bi renk sanki kızıl gibi :çok üzgünüm:kahve de gibi de:çok üzgünüm: sanki karamel gibide ama :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşm hemen yanıtlıyayımm bu rengn adı DORE BAKIR KAHVE ama aynn resmdeki gibi grmesini istiyorsan saçalrını açmann laızmm renk çok farklı sokağa çıktığında birazda hoş giyindysenn çok fazla dikkat çekmene sebeb oluyoo ben denedmm :):lepi:

dore bakır kahve dediğin renk hangi sayfada canım bulamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…