Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

evet o esinin saç rengi çok güzel benim saçlarım koyu kestane boya tabiki aca kahve köpügüne boyasam ne renk olur ilk boyamada ince telli saçlarım

mehtap mehtap

bende çok begeniyorum orengi çok güzel kahve köpügüne yakın bi renk ben koyu kestane boyalı saçın üstüne palette kahve köpügüne boyasam nasıl bi renk olur

Eki Görüntüle 33159

merhaba arkadaslar. bu kadının saç rengi cok hosuma gidiyo sizce tam olarak hangi renk CADIARZU

Benim saçlar özellikle de uçları şu anda tam olarak bu renk o saçlarının ucundaki parlamalar falan aynı. Keşke makinam bozuk olmasaydı da foto koyabilseydim.

Saçlarımın orjinal rengi koyu kahve ama uzun bir süredir kızıla boyalı, palette yoğun açıcı ile rengini açtım zaten tarçın bakıra benzeyen açığımsı bir renk oldu tarçın bakırın içine fındık büyüklüğünden azıcık daha fazlası sonbahar kızılı karıştırdım yani 2 kutu tarçın bakıra yarım tüp gibi sonbahar kızılı koydum. ve o saçın üstüne aynen bu renk çıktı.ama benimki güneşte turuncu parlıyor bununki nasıl parlar bilmem herkesin saçı farklı sonuçta..

Aslında bu rengi hedeflememiştim tarçın bakırı nar kızılı ile karıştırıyordum ama o gün evde sonbahar kızılı vardı tesadüf oldu beğendim bende.. daha bakır istiyorum gerçi bir kutu daha sonbahar kızılı aldım 1-2 boya takılırım bu şekilde sonra bakıra kayacağım.

kızlarrrrrrrrrrrrr ayy nolur bi Allahın kulu cevap versinnn :uhm: yhaa kavak yellerindeki minenin saçını yada mtv deki the hills dizisindeki lauren conrad'ın saçını kuaföre nasıl anlatıcammmm nolurrrrr yardımm daha önce arkadaşlar resimlerini koymuş ama cevap veren olmamış galiba ben göremedimm saçlarımı bu hafta sonu küllü kumral yapıcam ona göre düşünürseniz sevinirim bayanssulusmile

canım kavak yellerindeki minenin saçını bilmeyecek ne var. açık küllü kumral üzerine sarı balyaj var

canım kavak yellerindeki minenin saçını bilmeyecek ne var. açık küllü kumral üzerine sarı balyaj var

canım ne güzel söylemişsin dee kuaföre söyleyincede yapamıyolarki bide sanki balyaj gibi değilde ne bilim ışıltı gibide duruyo çok güzel doğal geçişleri var o boya şeklinin bi adı var mı aceppbayanssulusmile

kızlar dolunay soysertin bu saç rengini bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim hiç boya yok saçımda siyaha yakın baya koyu.Cvplarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $MID2665.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $dolunay_atv1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
banada yazan olmadı boşver takma kaydirigubbakcemile3

Ben de koyu kumral ile dore kahve arasinda kaldim...Daha cok dore kahve gibi..Palet in dore kahve rengine bir bak istersen canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…