Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

birkaç foto daha eklersen çok seviniriz..rengi tam çözemedik karanlık çıkmış biraz :))

kawy cim bu renk kumral degilki kestane bu renk

doğrudur csnım kestane olabilir ama ben nezaman kestane yapsam kahweye dönüyo sinir oluyom beim doğal saçımda bu renk oyüden istiyorum böle olsun artık 6.1 boyucam şimdi ama oda lorelde warmış sadece başka bildiğiniz markada warmıı:uhm:

bilmiyorum canım başka hangi boyada var..siyaha boya madem dicem ama sıkılınca degiştirmek zor işte.

prensesin.uykusuyum adlı arkadasım

o resım bence koleston 7/1ama sacının su an kı rengıde onemlı koyuysa eger sac rengın 8/1de de bu rengı yakalarsın dıye dusunuorum opuyorumnanaktan

kızlar bu renklerin adı nedir saçım kahveye yakın kumral tek seferde elde edebilirmiyim_? ilk defa boyatacağım.

Eklentiler

• $78549625ne6.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $kirstendunstspiderman3vf1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
saçımda naturel colorsun bal köpüğü var 2 ay kadar oldu aktı bya şimdi casting bal köpüğünn içine nevacolor altın sarısı karıştırcam çok açık ve mat bi renk istemiorum böyle tatli ışıltılı bi renk istiyorum sizce nasıl bi sonuç elde ederim noluuur yardım saçım elimde kalıcak

hoş olur canım zaten castingle boyayınca saç parlıyo ..bal köpüğü nasıl bilmiyorum ama boya çok kaliteli..

Kızlar bu renkleri hangi boya ile elde edebilirim bir bileniniz varsa çok sevaba girersiniz vallaha kafayı yemek üzereyimeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…