Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Bu renk nasıl elde edilir?

Eklentiler

• $keira-knightley-updo-hairstyle-photocall-the-edge-of-love1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 86
@AyLeen

(açık) küllü kumral - boyanın markasına göre tonlar değişir

ben az önce saçımı loreal preference kapri koyu kumrala boyadım, buna yakın bir sonuç çıktı ama ben koyu sarı dore üzerine boyadım tatlı bir sarılık da oldu, güneşten açılmış gibi oldu. koyu kumral üzerinde dediğim kapri de buna yakın durabilir. ya da daha koyu olması için küllü kumralla kapriyi karıştırabilirsin.

Benm saçım koyu işte şu an cnm..

Nası anlatabilirim bunu kuaföre ?

küllü kumrala boyamasını söylersen resimdeki gibi olur ama şunu mutlaka belirt; eğer renkleri karıştırıcaksa küllü kumralla kumralı karıştırsın, kestane tonlarını kesinlikle kullanmamalı yoksa saçında kızıllık olur ve o kızıllıktan kurtulabilmen için yapılıcak işlemler saçını çok yıpratır. dediğim gibi, senin istediğin renk küllü kumral ama buna kumral katılarak matlık azaltılabilir.

/]

Son düzenleme:
oldu galiba resim koyamıyordumm
koleston gizemli kahve..
ışıkta parlıyor ben çok severek kullanıyorum
ve bu renkden vazgeçmicemm herkes rengini soruyor..

canım bu renk sarıya yakın bir renk mi? baya sarımsı durmuş..

canım biraz böle küllü bir renk ışıkta ve güneşte parlıyor hatta benim saçım çikolata kahveydi onun üzerine gizemli kahve sürdümm
Çok değişik altın gibi bişi bi çok kişide rengini sordu
biraz diplerim çıksın aynı rengi sürücem yinezemuszemus

hmm peki kahve deyince ben koyu gibi düşünmüştüm ama seninki baya açık olmuş ..ben boyasam nasıl bir renk olur acaba zeminim koyu kumral benim..senin kaçıncı boyayaşın ? bu rengin oturmuş hali mi ?

hmm peki kahve deyince ben koyu gibi düşünmüştüm ama seninki baya açık olmuş ..ben boyasam nasıl bir renk olur acaba zeminim koyu kumral benim..senin kaçıncı boyayaşın ? bu rengin oturmuş hali mi ?

çikolata kahve vardı
üzerine tek gizemli kahve sürdüm 1 defa koyuydu saçım böyle oldu suanda böyle 4 aydır

canım bu küllü kumral gibi degil mi?gizemli kahvede kızllık yok mu

aldığım renk kutu nette resmini bulursam o kutunun atarım buraya bakim
ama rengin adı kolestonun gizemli kahve..
kızıl gibide değil 1-2 resmim daha var onlarıda atim iyice bakın
sarı da değil evet küllü gibi duruyor
ama dışarıya felan çıktığımda görenler hatta öğlen güneş vardı eve dönerken bi ablamız var o gördü saçların ne güzel parlıyor dedi
bilmem kii

offf kızlar deliricem biri bana saçları mukral yapmanın yolunu sölesin sarıdan dönmeye çalışıom ne renk boyarsam boyayaım hep kahwerengili oluyo bikaç yıkamadada açılıo ben kumral istiyorum ya deneyen warmı hangir renkle sağladııı sinir olmaya başladım bu saçlara artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…