Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar daha önce sorulmuştur belki ama aslı enverin saç rengi nedir bilen war mı.kendi saçım orta kumral.ama 2 ay aönce koyu kahve boyamıştım dibim geldi.nası olur ki o hale çewirmek?:uhm:

ya bende saçlarımda degişiklik yapmak istiyorum şu an platin röfle ama ben artık koyu renk istiyorum beyaz tenliyim ela göz.fikri olan varsa sevinirim ayrıca bu sitede yeniyim....şimdiden teşekkürler kızlar

slm arkadaşlar .ya benim saçım şuan açık karamel esmer tenliyim teninle aynı renk duruyo gibi gelio bana ve hiç beğenmiyorumm.geçen sene kzııl kullandım.kuaför açık kumral tonlarına dönemeyeceğimi sölüyor şuan.sizceee ne yapmayalım ? öneride bulunursanız çok sevinicem

Merhaba, saçlarım çok koyu kestaneydi (siyaha yakın) Silici ile koyu rengi kusturdum. Şimdi altın sarısına boyayacağım. Altın parıltılu orta kumral gibi bir renk hedefliyorum. Sizce ne çıkacak? Ya da altın parıltılı renkler için ne kullanmalıyım?
Not: Silici kullandıktan sonra istedeğimiz rengin 2 ton açığına boyamak gerekiyormuş ancak o şekilde istenilen renge ulaşabiliyormuşuz. Fikri olan var mI?

karamel renk arayan arkadaşlar KOLESTONUN Gizemli Kahvesi çok güsel karamelden daha güzel bir renk
boyadığımdan beri herkes adını soruo rengin bilmiorum tenimemi yakıştığındna güzel duruo yoksa herkesde güzel durumu paylaşmak istedim..

karamele benzeyen bir renk mi canım , zemin rengin neydi boyamadan önce?
bi de açık kahve mi koyu mu ?

canım foto koyabilirmisin çok merak ettim ?koleston iyi degil saçı kurutuyo diye duymuştum ama!!resim koyarsan sevinirim canım bide ten rengin ne renk?

canım foto koyabilirmisin çok merak ettim ?koleston iyi degil saçı kurutuyo diye duymuştum ama!!resim koyarsan sevinirim canım bide ten rengin ne renk?

koyuyim cnm saçımın rengini gizemli kahve kahve gibi diil açık bi ton bakırlı gibi çok hoş kumrallarada çok yakışıoo bana çok yakıştırdılar atim resmimi bakın fikir verim dedim karamel alıoruz çıkmıo renk..
Saçınmın alt zemininde çikolata kahve vardı
ama baya kullanmıştım akmıştı koyuydu yani..opuyorumnanaktan

saçımı hep kendim boyuyaorum ve hep de koleston ile çok da memnunum sadece 1 defa röfle yaptırmak açamlı kuaförde saçıma boya vurdurttum vurdurmaz olaydımm saçlarım hep yandı mafoldumben

arkadaslar konu acdim ama cevap az geldi birde burdan size danisayim

zuhal topal in sac rengi nedir balyajmi krepe dedikleri seymi.ben pek anlamam boya isi ve renklerinden ama bu ton cok dogal geldibana .bulabilirsem o renk yapmak istiyorum.kendi sac rengim koyu kestaen yakisirmi bilmiyorumda ama. yorumlariniz cevaplarini bekliyorum:kedi:

tesekkurler simdiden :1hug:

Merhaba, bu renkleri denerseniz bana daha cok turuncuya yakin bir renk cikacakmis gibi geliyor. Ben sacimi acici ile actiktan sonra acik bir turuncu olmustu, ustune orta kahve boyadim simdi kizilligi daha baskin bir kahve oldu....

merhaba kızlar ben bu kadının saç renklerine bayılıorm. bu ne renk acaba?

Eklentiler

• $anneyimdekupe9e7d2f989e79504bby.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…