Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

nolursunuz bu rengi nasıl elde ederim yardım edin lütfen lütfen albümümde şuanki saç rengim var :a015:

Bu hangi renk oluyor acaba? Bilen var mı?

Eklentiler

• $6612_101062959418_714849418_1991156_6925203_n.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 93
Altın sarısı rengi tam sarı olmaz mı?Gerçi ben hiç boyamadım bilemem tabi=)..Bu renk benim çok hoşuma giidiyor ya bayılıyorum.

Altın sarısı rengi tam sarı olmaz mı?Gerçi ben hiç boyamadım bilemem tabi=)..Bu renk benim çok hoşuma giidiyor ya bayılıyorum.

yok canım hiç tam sarı olmaz merak etme benim uçlar platin dipleri geldikce 1-2 yıldır bu boyayı kullandım aşırı sevdiğim bi renk ama bana koyu saç renkleri daha çok yakıştığı için ve bıktığım için koyultucam

bu benim maşasız herhangi bi şekillendiri olmayan dogal saçlarımdı 2 sene öncesine kadar ahh ahh kestirmeseydim şimdi belmdeydi
sonra kırıkları aldırayım diye gittim saçıma ara makas girdi bozdular aman diyim sakın aramakas attırmayın mahvediyor

bu da kestirdikten sonra maşalı saçım
şimdi daha uzunlar tabi

mylilapause bu ilk kumrala benzeyen renk kendi doğal saç rengin miydi yoksa boya mı? eğer boyaysa markasını ve rengini yazabilir misin? çok beğendim bu rengi. ohaoldumsmile

merabalar.ben 18 yaşındayım.kumral açık tenliyim.gözlerim ela.saçlarıma hiç boya yapmadım şimdiye kdr.bi değişiklik istiyorum.daha açık tonlar..ama bir türlü karar veremiyorum.saçımın kendi rengide çok gzldir.boyasam eski rengine bi daha kavuşamamaktan korkuyorum.bide böle turuncu gibi saçmasapan bi reng alırsa çok üzülürümpapatya suyuyla fln açiym dedim oda çok zahmetli bi hafta uğraşman lazım fln.bu resimler arasında karar veremedim.sizce hangisi daha gzl ve hangi markanın hangi boyasıyla saçımı yıpratmadan o rengi verebilirim

aa resim nie eklenmiyoo
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 1 posts.
bu çıkıyo

ben kumral koyu kestane saç renginde biriyim. bana röfle yakışırmı. çok hevesim var. kapalı bir bayanım. riske girip hevesiimi alıyımmı sizce. bana röfle yakışırmı?

tarcınlı kurabıyeee = Bnde snn gbı o tur renkler ıstıorm :Ssss arastırıom loreal ın sac renklerıne bakdm ınternetten hıc bu ton yoqq... boyatacagın zamnn kuafore bu remnı cıkartıp gsterr... onlr anlarlar o zmn.. bn ole yapcam cunku :Sss yoqsa orda secmeye kalkrsmm hanqısıydı dıeee kafaı yermm hazıranın 2. haftası fln da boyatmaıı dusunuorm

ya biri bana yardımcı olsun saçımda bal köpüğü tonları vardı daha parıltılı bi renk olsun diye geçenlerde casting bal köpğüyle altın sarısını karıştırdım çok tuhaf mat bir renk oldu bende anladım ki prıltılı bi renk için bakır şart :)))) istediğim renk şu bunu nasıl elde ederim kuaföre gtsem mahvetcek saçımı

Eklentiler

• $7725_317660125723_808115723_9525200_7858575_n.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…