Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Bu renk nasıl elde edilir? Çok beğendim.
Saçlarım zaten çok fazla koyu olmamakla beraber kahve, boya var üstünde.
Önce biraz açmam gerekir. Sonra hangi rengi kullanmalıyım böyle olması için?

Bir arkadas loreal koyu sari dore bakir ile garnier extra acik dogal sariyi karistirarak bu rengi elde etmis.

Sariyi daha fazla katarak koydugun resimdeki rengi elde edebilirsin. Su anki sac renginin numara olarak karsiligi ne?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/381359-arkadaslar-koyu-sari-dore-bakira-boyamak-istiyorum-nasil-olurfotolarimi-koydum-3.html

Slaniacım çok sağol cevap için.

Renklerin numaraları konusunda hiçbir fikrim yok. :s

Şöyle söyliim...Normalde saçlarım koyu kahve, ben bi ara kolestonun açıcısıyla açtım rengini. Açık turuncu gibi oldu ama güzel bir renk değildi hiç. Sonra zaten çok pişman olup hemen koyulttum kestane ile. Koyu kestane siyah gibi oluyor o yüzden onu tercih etmemiştim. Şimdi tuhaf bir renk, anlamadım tam. Hoş bir kahve tonu gibi. :s

bunları zaten biliyorum canım, onlardan birini yaşadığım şehirde bulabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden ah bi bulsam diye yazmıştım.

Merhaba kızlar,
ben de saçımı boyamak istiyorum ama hangi renge boyayacağımı bilmiyorum.
Açık buğday tenli (orta ton buğday da diyebiliriz:)) gözlerim ela ve koyu kestane rengi saçlarım var.
Bir resim buldum netten, çok hoşuma gitti fakat bu renk bana gider mi ve ne renk oluyor acaba bilen
var mı kızlar lütfen?

Son düzenleme:

Rica ederim canim. :)
Büyük ihtimalle orta kahve-kumral tonlarinda saclarin. Ama tam olarak bu rengi elde etmek icin kesinlikle acmalisin.
Daha önceden sen kuaföre saclarini siyahtan actirdigini söylemistin, istersen o kuaföre gidip danis. Saclarini siyahtan hasarsiz actigina göre isinde iyi bir kuaför olmali. :)

Gözlerin ela ise cok hos durur. Acik kumral ya da dore yansimali bir kumrala benziyor. Ama sanirim önlerinde isilti var tek renk degil yani...

Kizlar bana resmini koydugum sari tonlarindan birinin ya da bir kacinin nasil elde edilebilecegini söyler misiniz?

gercekten cok güzel bi renk

iyi geceler kızlar ben loreal casting buzlu mocha 613 rengini denemek istiyorum aranızda deneyelenler oldumu nasıl durdugunu cok merak ediyorum bugun satın aldım kutudaki renk cok hoş duruyor yoksa tekrar kendi sac rengime yakın bir renkmi alsam keşke saclarımı boyatmasamda hiç bir renk orginali gibi olmuyor(((
saclarım koyu kumral uzerine altın kumral golge atıldı ve kızıllık oldu çirkin bir renge donustu suanda bundan kurtulayım derken daha da uzulmek istemiyorum

merhaba kızlarr,benim sacım suan acık kumral-koyu sarı gibi bir renk.sizce bu renge sacımın rengini actırmadan boyayla ulasabilir miyimm

Eklentiler

• $284778_192976614092557_150079935048892_571105_5672114_n.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…