Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu renk nasıl elde edilir? Çok beğendim.
Saçlarım zaten çok fazla koyu olmamakla beraber kahve, boya var üstünde.
Önce biraz açmam gerekir. Sonra hangi rengi kullanmalıyım böyle olması için?
![]()
Bir arkadas loreal koyu sari dore bakir ile garnier extra acik dogal sariyi karistirarak bu rengi elde etmis.
Eki Görüntüle 266816
Sariyi daha fazla katarak koydugun resimdeki rengi elde edebilirsin. Su anki sac renginin numara olarak karsiligi ne?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/381359-arkadaslar-koyu-sari-dore-bakira-boyamak-istiyorum-nasil-olurfotolarimi-koydum-3.html
onlar sadece kuaför değil aynı zamanda tasarımcılar canım.mesela saç yapmak 100 tl tutuyorsa nasıl yapacağını tasarlamak 500 tl tutar:)yüzün şekline göre renk ve model ayarlıyorlar.mesela makyaj yaparken bazı yerleri kamufle edip bazı yerleri ön plana çıkarmaya çalışırlar ya aynısını saçtada yapıyolar ve sadece saçları değil yüzleri de olduğundan güzel görünüyor.bir saç modeline en az 500 lira verebilirim diyorsan bu kuaförleri bulmak zor olmasa gerek internetten bile bulursun.
Slaniacım çok sağol cevap için.
Renklerin numaraları konusunda hiçbir fikrim yok. :s
Şöyle söyliim...Normalde saçlarım koyu kahve, ben bi ara kolestonun açıcısıyla açtım rengini. Açık turuncu gibi oldu ama güzel bir renk değildi hiç. Sonra zaten çok pişman olup hemen koyulttum kestane ile. Koyu kestane siyah gibi oluyor o yüzden onu tercih etmemiştim. Şimdi tuhaf bir renk, anlamadım tam. Hoş bir kahve tonu gibi. :s
Merhaba kızlar,
ben de saçımı boyamak istiyorum ama hangi renge boyayacağımı bilmiyorum.
Açık buğday tenli (orta ton buğday da diyebiliriz:)) gözlerim ela ve koyu kestane rengi saçlarım var.
Bir resim buldum netten, çok hoşuma gitti fakat bu renk bana gider mi ve ne renk oluyor acaba bilen
var mı kızlar lütfen?
Eki Görüntüle 266833
Bir arkadas loreal koyu sari dore bakir ile garnier extra acik dogal sariyi karistirarak bu rengi elde etmis.
Eki Görüntüle 266816
Sariyi daha fazla katarak koydugun resimdeki rengi elde edebilirsin. Su anki sac renginin numara olarak karsiligi ne?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/381359-arkadaslar-koyu-sari-dore-bakira-boyamak-istiyorum-nasil-olurfotolarimi-koydum-3.html
merhaba kızlar,
ben de saçımı boyamak istiyorum ama hangi renge boyayacağımı bilmiyorum.
Açık buğday tenli (orta ton buğday da diyebiliriz:)) gözlerim ela ve koyu kestane rengi saçlarım var.
Bir resim buldum netten, çok hoşuma gitti fakat bu renk bana gider mi ve ne renk oluyor acaba bilen
var mı kızlar lütfen?
Eki Görüntüle 266833
Eki Görüntüle 267194
bu saç rengi nedir arkadaşlar ?