Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$palette-deluxe-_03082011135622.webp

Palette çikolata kahve deneyen var mı???

Kızlarrr saçlarımı te bu renk istiyorumm hani yansıması falan olmayan bir renk yani.Zaten boyarkende içine igora 0.22 turunculuğu azaltıcı kullanıcam.Ama hangi renk boya almam gerekir? Küllü kumral mı? Yoksa sadece Kumral mı?$54564656.webp
Şimdiki saç rengimide yüklüyorum ama biraz daha açıldı rengi hafif bir turuncu yansımamız var önceki renkten dolayı ve bende daha doğal bir renk istiyorum küllü kumral mesela, kendi saç rengim yani:61:$13213213.webp

Kızlarrr saçlarımı te bu renk istiyorumm hani yansıması falan olmayan bir renk yani.Zaten boyarkende içine igora 0.22 turunculuğu azaltıcı kullanıcam.Ama hangi renk boya almam gerekir? Küllü kumral mı? Yoksa sadece Kumral mı?Eki Görüntüle 272776
Şimdiki saç rengimide yüklüyorum ama biraz daha açıldı rengi hafif bir turuncu yansımamız var önceki renkten dolayı ve bende daha doğal bir renk istiyorum küllü kumral mesela, kendi saç rengim yani:61:Eki Görüntüle 272777

canım şuanki saç rengin ne ya çok hoş bayıldım

Altın sarısı ve açık kumral üstüne boyanmış :: Palette natural colors Bronz kako ve fındık kakao canım.

okadar hoşki saç rengin uğraşsan çıkaramazsın teninede süper uymuş.yerinde olsam asla değiştirmem.bronz kakao ile fındık kakao karıştırıpmı boyadın canım? palette hiç denemedim güvenemiyorum

okadar hoşki saç rengin uğraşsan çıkaramazsın teninede süper uymuş.yerinde olsam asla değiştirmem.bronz kakao ile fındık kakao karıştırıpmı boyadın canım? palette hiç denemedim güvenemiyorum

Teşekkür ederim canım
Bu rengi almak aklımda bile yoktu esasında boyle bir renk oldugunu da alırken öğrendim :)
Evet iki rengide karıştırıp uyguladım
Palette güzel ben begeniyorum bu markayı
Değiştirme nedenimde alttaki renk ortaya çıkmaya başladı turuncu yansımalarım gün geçtikçe daha da artmakta :(

Son düzenleme:
bu sarının adı tam olarak nedir ve hangi marka boyanın kaç nosuyla elde edilebilir??$hilary_duff6.webp kesin emin olanlar cevap yazsın

su an boyayamam ama saclarımı toparlamam lazım once hep elde etmek ıstedıgım bır renk var loreal sublıme mousse 70 kutu uzerındekı renk bu boya ıle boyanırsa sanırım koyu bır renk olacagı kesın bu renge yakın bır renk elde etmek ıcın loreal casting creme gloss 713 buzlu bej e ve yıne casting creme gloss 810 ıncı sarıdan bır mıktar eklersem elde edebılırmıyım ya da o tonu organık boyalarla elde etmemın yolu varmıdır acaba bılgısı olan var mı

Back
X