Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

arkadaşlar kendi saç rengim koyu kestaneydi bi hata yapıp 3 sene önce kına yaptım şimdi sadece uçlarda kaldı boyamayı düşünüyorum ama saçım uzun hiç de boyamadım cesaret edemiyorum fikir verirseniz sevinirim
istediğim renk bu içinde kızıllık olmayan ve siyah gbi çok sert durmayan bi koyuluk

$38802_megan_fox_muna.webp

quiter tşk ederim .cevap yazmışsın.küllü sarı hiç yapmadım..röfle yaptırdım ve saçlarım yandı hep kopmalar oldu.şimdi baya yoluk yoluk gözüküyor.kestirdimde...ama boyatmakta istiyorum::)).röflem hiç olmadı bi kuaför karamelle kapatabilirsin dedi..aldım ama çokkkkk kararsızım..öyle 1 seneede bekleyemem:)))..ten rengimse beyaza yakın

ilk resimde daha açık duruyo cnm saçların diğerlernde koyu cıkmıs aslında hangi resmdeki gibi saçların? çok begendm ben çok yakışmış saçlarn zaten küllü renklere bayılırm benmde suan küllü açık sarı

çok teşekkür ederimm ilk resimdeki hali ışıktaki hali yani normalde öyle, ama flaşsız çekimlerde genelde ikinci resimdeki gibi duruyor :)

kızlar ıyı hos da bazı resımlerde parlama olmus yanı normalde renkler oyle durmuyodur bence cunku onda kı de sac bızde kı de:Dbaya yaglama cila yapıyolardır

Arkadaslar banada bır akıl verın.Beyaz tenlıyım. 5 ay once koyu kahve saclarıma golge yaptırdım ama hııc begenmedım .zuhal topal ın sac rengı gıbı olsun ıstemısdım.o sac ıcın 2 ayrı ıslem yaptırmakdan sa golge ıle yakalıya bılırız demısdı kuafor madem oyle koyu bal rengı gıbı olsun ıstemısdım.bence cok cıg durdu .sımdı ne yapsam yakısır golgelı sacıma. yada dırek kahve tonu ıle kapatsam akınca boya ıgrencmı olur golgelı sarı yerlerı

tesekkurler.

kızlar benim doğal rengim buydu siyah badili olan resimde pek belli olmuyor gibi biraz kahve biraz sarımsı karışık bişeydi ilk kez boyadım $,              _1_001.webp bu şimdiki rengim pembe badili $fotoğraf0015_002.webp biraz sert mi gösterdi beni ne daha tatlı yumuşak göstercek bi renk arıyorum bana fikir verseniz

Son düzenleme:
kızlarr benmde saç rengim koyu kestane ama düzleştiricden dolayı açıldı birzz kırıklar flnda vrr saçımı kahverengiye boyatmk istiyorm ama hngi kahveye boyatsm blemedm çikolata kahve nasıll koyumu olurr boyaynca ben çok acık olmasını istemiyorm cokta koyu olmasını istemiyorm yardım ederseniz sevinirm

Son düzenleme:
kızlarr benmde saç rengim koyu kestane ama düzleştiricden dolayı açıldı birzz kırıklar flnda vrr saçımı kahverengiye boyatmk istiyorm ama hngi kahveye boyatsm blemedm çikolata kahve nasıll koyumu olurr boyaynca ben çok acık olmasını istemiyorm cokta koyu olmasını istemiyorm yardım ederseniz sevinirm

benim de koyu kestaneydi, sıcak çikolata rengine boyadım canım beğenirsen sen de yap.
0163a9e7.jpg

ama ilk boyadığında koyu oluyo, yıkadıkça bu renge dönüşüyo.

benim de koyu kestaneydi, sıcak çikolata rengine boyadım canım beğenirsen sen de yap.
0163a9e7.jpg

ama ilk boyadığında koyu oluyo, yıkadıkça bu renge dönüşüyo.

canım işteym suan resm grnmüyo brdn :S ewe gdnce bkıcam mtlaka bakalm naslmış merk ettm:) çokta açılmıyo dmi yıkadkça açıkk yakşmaz bna ck bnce:)

kızlar bronz kahveye boyayın siyah renk seni çok sert göstermiş kahve tonları hatlarını yumuşatır ve tenine gider ben yıllarca kullandım kahve tonlarını sıcak çikolata yada bronz kahve ama sıcak çikolata koyu olur biraz bak buda benim saçımdıııı artık karamel oldu sıkıldım kahveden Eki Görüntüle 193992 geçen seneki rengi buydu bu tonlar yüzü daha canlı gösteriyor ve makyajla süper oluyor :21:

Back
X