paylaşmak için burdayız uğraşmak nedemekcanım çok teşekkür ederim uğraşmışsın benim için verdiğin linkler işime yaradı gerçekten çok sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paylaşmak için burdayız uğraşmak nedemekcanım çok teşekkür ederim uğraşmışsın benim için verdiğin linkler işime yaradı gerçekten çok sağol
ilk resimde daha açık duruyo cnm saçların diğerlernde koyu cıkmıs aslında hangi resmdeki gibi saçların? çok begendm ben çok yakışmış saçlarn zaten küllü renklere bayılırm benmde suan küllü açık sarı
![]()
Ya bu hangi reenk çokkmerak ettim arrkadslaaaarr :26:
çok güzel görünüyor gerçekten..![]()
Eki Görüntüle 191931
brndee bunu merak ediorumm mmmmm
kızlarr benmde saç rengim koyu kestane ama düzleştiricden dolayı açıldı birzz kırıklar flnda vrr saçımı kahverengiye boyatmk istiyorm ama hngi kahveye boyatsm blemedm çikolata kahve nasıll koyumu olurr boyaynca ben çok acık olmasını istemiyorm cokta koyu olmasını istemiyorm yardım ederseniz sevinirm
benim de koyu kestaneydi, sıcak çikolata rengine boyadım canım beğenirsen sen de yap.
![]()
ama ilk boyadığında koyu oluyo, yıkadıkça bu renge dönüşüyo.
kızlar benim doğal rengim buydu siyah badili olan resimde pek belli olmuyor gibi biraz kahve biraz sarımsı karışık bişeydi ilk kez boyadım Eki Görüntüle 192847 bu şimdiki rengim pembe badili Eki Görüntüle 192848 biraz sert mi gösterdi beni ne daha tatlı yumuşak göstercek bi renk arıyorum bana fikir verseniz
canım kendi saç rengin çoooook güzelmiş aslında![]()
kızlar benim doğal rengim buydu siyah badili olan resimde pek belli olmuyor gibi biraz kahve biraz sarımsı karışık bişeydi ilk kez boyadım Eki Görüntüle 192847 bu şimdiki rengim pembe badili Eki Görüntüle 192848 biraz sert mi gösterdi beni ne daha tatlı yumuşak göstercek bi renk arıyorum bana fikir verseniz
kızlar saçım bu renk ama diğer rengi çok beğendim,kendi saçım ne o bile bilemiyorum.nasıl yaparım sizce