Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Buarada kızlar ben syoss kullanmaya başladım çok memnun kaldım istediğim rengi ilk uygulamada alıyorum herkese tavsiye ederim :16:

$jiki2g.webp$gunel100.webp
:69: :69: :69: :69:

günelin saç rengide çok güzel gerçekten bayıldım ya naz elmasın ya da günelin saç renginden yaptıracam karar verdim zaten benziyorlarda:D

Merhaba, benim saç rengim koyu kahverengi(boya)
[IMG=http://img525.imageshack.us/img525/3164/dsci0953kopya.jpg][/IMG]

ve istedigim saç rengi de bu
[IMG=http://img254.imageshack.us/img254/6263/491261122971lo1cc4.jpg][/IMG]

Bu istedigim renk ve ya çiklata kahve gibi renklere geçmem içim açtırmam şart mı?Nolur hayır diyin :)

aynı durumdayız... ben de buna benzer bir paylaşımda bulunmuştum ama cevap alamadım... dilerim birileri açıklama yapar da huzura kavuşuruz... :18::18::18:

saçının şu anki rengi boyaysa ewet açtırıcaksın cnm.yok deilse açtırman şart deil fakat bu renge hemen ulaşamayabilirsin

$Fotoğraf1117.webp çikolata kahve olan saçlarımın üzerine karamel ile fındık kabuğu rengini karıştırıp uyguladım.. ardından da kumral uyguladım nasıll olmuş sizce ??

bence süper olmuş cidden saçların okadar koyuyken bu renge geldiyse süper..hangi boyaları kullandın tam olarak..ben cok beğendim..istediğim renge cok yakın bi renk canım..güle güle kullan ..

merhabalar :) elanın saç rengi çok hoşuma gitti ve kendi saç rengimi de ekledim, o tona ulaşabilmem için hangi marka hangi renk kullanmam lazım yardımcı olur musunuz :)

$dsdk1.webp

$IMG1165A.webp

bence süper olmuş cidden saçların okadar koyuyken bu renge geldiyse süper..hangi boyaları kullandın tam olarak..ben cok beğendim..istediğim renge cok yakın bi renk canım..güle güle kullan ..
teşekkür ederim canım ben karamel ve fındık kabuğunu yaparken colormaxı kullandım kumral da da igora 7.0 olanı kullandım canım bi hafta sonra tekrar kumral yapacam çünkü yıkadıktan sonra renk biraz daha açıldı aslında renk fena olmadı bugün son halini ekleyecem gün ışığındaki hali nasıl bi ona da bakın beğenecekmisiniz merak ediyorum :))

ayy cokguzel rengı sacınızın tam ıstedıgım gıbı
ısıkta karamel bende ıstıyorum yaa
benim sacım kızıl kahve ne renk sursem boyle olur

Son düzenleme:
kızıl kahveye ben bugün açık sarı yaptım rengini kırsın die bayada kırdı bencee farkedilio azda olsa böle böle dönücem şu kahveden inş

ayy cokguzel rengı sacınızın tam ıstedıgım gıbı
ısıkta karamel bende ıstıyorum yaa
benim sacım kızıl kahve ne renk sursem boyle olur

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) ama benim içime bi türlü sinmedi bu renk kumral yapacam inş tutar ilk boyadığımda tamam dedim oldu ama yıkadıkça aktı yine karamele döndüm off offf :(( senin saçların kızıl kahveyse önce kızıllıkları kırman lazım canım ama nasıl olur bende bilmiyorum canım

Back
X