• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar merhaba;
çok yakında nişanım var ve marjinal bir değişiklik istiyorum. senelerdir sadece sarı ve meşhur hürrem rengi kullandım. bir değişiklik isterken ekteki resmi gördüm ve o renge adeta vuruldum. bu renk nedir ? ve altındaki röfle zırt pırt çıkar mı? yani sürekli sürekli boyamak istemiyorum artık... yorumlarınızı bekliyorum...

Eki Görüntüle 769887

$4925.webp $images.webp $jane-levy-1920x1200-04.webp

kızlar bu saç renginın adı ve numarası nedir acaba?

Merhaba arkadaşlar. Benim saç rengim bu, doğal rengi hiç boyamadım $kullu-koyu-kumral-sac-rengi-ve-modelleri.webp istediğim saç rengiyse bu $263460646921239580vcocv.webp Evde ulaşabilir miyim nasıl ulaşabilirim hangi boyayı kullanmalıyım açıcı lazım mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler :)

altın sarısı gibi duruyor ama emin olamadım. öğrendiysen bana da yazar mısın? bu kadar bronzum ben de ve cok begendim bu rengi :)

Şimdilik cevap veren yok ben de bulamadım bi arkadaş sağolsun papatya dedi onu deniycem olmazsa boya olayını iyice araştıracağım bir daha bulursam haber veririm tabi ne demek o tene çok güzel olur eminim :)

meryem uzerlinin yeni saç rengi yani şu koyu rengi nedir bileniniz var mı acil cevap

$g.webp $g.webp
bu saç rengi nedir acaba sacım koyu kumral nasıl bu hale getirebilirm okdar boya baktm ama emin olamadım birturlu renklerınden

Merhaba arkadaslar:) size bir sorum olcak, ben sac boyası olarak acık küllü sarı alıyorum bugüne kadar 2 kere boyadım ikisnde de kızıl oldu, bildiğiniz hürrem oldum :) sacımın kendi koyu kahve, neden böyle oluyor sizce ? ne yapmalıyım

tekrar boyayacaksınız aynı renge
saçınız koyu olduğu için ancak açılma yapabilmiş
şimdi tekrar aynı renge boyarsanız tutar

Back
X