Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar merhaba;
çok yakında nişanım var ve marjinal bir değişiklik istiyorum. senelerdir sadece sarı ve meşhur hürrem rengi kullandım. bir değişiklik isterken ekteki resmi gördüm ve o renge adeta vuruldum. bu renk nedir ? ve altındaki röfle zırt pırt çıkar mı? yani sürekli sürekli boyamak istemiyorum artık... yorumlarınızı bekliyorum...

Eki Görüntüle 769887

$4925.webp$images.webp$jane-levy-1920x1200-04.webp

kızlar bu saç renginın adı ve numarası nedir acaba?

Merhaba arkadaşlar. Benim saç rengim bu, doğal rengi hiç boyamadım $kullu-koyu-kumral-sac-rengi-ve-modelleri.webp istediğim saç rengiyse bu $263460646921239580vcocv.webp Evde ulaşabilir miyim nasıl ulaşabilirim hangi boyayı kullanmalıyım açıcı lazım mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler :)

altın sarısı gibi duruyor ama emin olamadım. öğrendiysen bana da yazar mısın? bu kadar bronzum ben de ve cok begendim bu rengi :)

Şimdilik cevap veren yok ben de bulamadım bi arkadaş sağolsun papatya dedi onu deniycem olmazsa boya olayını iyice araştıracağım bir daha bulursam haber veririm tabi ne demek o tene çok güzel olur eminim :)

meryem uzerlinin yeni saç rengi yani şu koyu rengi nedir bileniniz var mı acil cevap

Kızlar bu saç tam olarak hangi renk bir türlü bulamadım?

Bu kızın saçınında üst kısmındaki rengi merak ediyorum?

Birde ben saçımı geçen sene siyaha boyattım fakat aktı renk güneşte kızılımsı duruyor bu renklere boyatabilir miyim?

kızın saç dibi kendi rengi ama 7.1 küllü kumral gibi duruyor

$g.webp$g.webp
bu saç rengi nedir acaba sacım koyu kumral nasıl bu hale getirebilirm okdar boya baktm ama emin olamadım birturlu renklerınden

Merhaba arkadaslar:) size bir sorum olcak, ben sac boyası olarak acık küllü sarı alıyorum bugüne kadar 2 kere boyadım ikisnde de kızıl oldu, bildiğiniz hürrem oldum :) sacımın kendi koyu kahve, neden böyle oluyor sizce ? ne yapmalıyım

tekrar boyayacaksınız aynı renge
saçınız koyu olduğu için ancak açılma yapabilmiş
şimdi tekrar aynı renge boyarsanız tutar

Back
X