Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

bende but on kızıl cok istiyorum.Kullanan var mı bakımı nasıl? Hemen akıyormu? Uuzun sure kullanınca rengi kalıcı olup akması azalıyormu?

redheadol8.jpg

arkadaşlar beyaz tenliyim saçlarım platin sarıydı çikolata kahvesine boyadım şu an akmış durumda :dilcikar: bu saç renkleri nasıl sizce??Kızıl yapmayı düşünüyorum resimdeki tona nasıl boyayabilirima.s.

Eklentiler

• $6.webp
    $6.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $011.webp
    $011.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 93
bu renk bence akmış bakır kızılı ya da akmış güneş kızılı...ama bence bu akmış haliyle hiç de hoş durmuyo...ama eğer bu rengi çok istiyosan saçının üst kısmının birazı hariç geri yerini dediğim renklere boya ve sürekli banyo yap ki aksın boya... :D:D:D:D

arkadaşlar ben de aslı enverin saç renginin ne ton oldgunu merak ediyorum benim saçlae zaten platin ama onunkiler hem platin gibi hem diil gibi röfle galiba tam anlayamıorum bilen varmı biz kendımız o rengi elde edebilrmiyiz???
Aslienver.jpg

walla cnm bende o saç rengini uzun zamandır çok beğeniyorum ve merak ediyorum.

ewt canım ya bende çok begenıyorum hem çok rahat kullanıo ne guzel dipleri uzun zaman kendı rengınde bırakıo ama hiç ıkı uç renk olarak durmuo hemde sarı duruo :) çok guzel ...resım eklemeye calıstım ama olmamış..
bilen biri varmı arkadaşlar (rengi:) )???

slm arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım. acaba bu saç rengi ne?

Eklentiler

• $a.webp
    $a.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 122
KISLAR SAC RENGIM KARAMEL TONLARDA,DOGAL SAC RENGIMI OZLEDIM KOYU KAVEYDIsenağlamaACABA CIKOLATA KAVESINE BOYASAM DOGAL SAC RENGIME YAKIN OILURMU,Yanı SOLE OZETLIYIM;SACIN ALT TABAKASINDA KARAMEL GIBI ACIK BI TON VARKEN,CIKOLATA KAVESIYLE KOYULASRMI,YIKADIKCA GENE ACILMASIN ISTIYORM,ALTA TABAKASI KARAMEL OLUNCA ACILIR DIYE DUSUNUYORM

geçen gün kendi rengine boyattım saçlarımı;kestane
senelerdir,röfle,çikolata kahve tonlarındaydım
iyi oldu böyle:)

Back
X