Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Saçlarımı yeni boyattım bu renge uzun zamandır istiyordum,sizinle de paylaşmak istedim...

Eklentiler

• $www..webp
    $www..webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 80
çok teşekkür ederim küllümangocum,tam istediğimö kumral bakır dore buydu:)) Yıpranma konusuna gelince; kahkül bölümümde biraz yıpranma var ama beklediğim gibi olmadı tabii...

röfleli saç ilk yapıldıgı zaman neden yesılımsı olur kızlar:uhm: en yakın dostumun sacını rofle yaptırdık yesılımsı oldu.ne zaman gıder bu yesılımsı renk....cokmu sık yıkamak lazım napcaz sımdı

SELİN 35 ARKADAŞIMIZ Bİ RESMİNİ KOYSAN DA SAÇ RENGİNE BAKSAM MERAK ETTİM DOĞRUSU.a.s

kizilrenksacxq6.jpg

Bu rengin hangi renge yakın olduğunu çıkarabilen varmı bakır kızılı + çikolata kahve karışımı bir renk gibi geldi ama çıkaramadım.

arkadaşlar bu saç ne renk çok hoşuma gitti ve sizce bu saça perma falan yaptırılmış mı yoksa doğal hali mi gamyoncuiremsu
n54792248110780409831sg4.jpg

w274.png

canım gerçekten çok güzel sanki bir işlem var yada o kişinin kendi saçıda böyle dalgalı olabilir saç rengide bukle tipide çok hoş bende çok beğendim. ama o bukleler kuafördede yaptırılyor hadisenin fotosundaki gibi.saç rengide çok güzel burada.

sarengirw8.jpg

Arkadaşlar bu ne renk bilen varmıı?
Nası elde edebilirim bu rengi??
Yardım lütfeeeennsenağlama

bana karamel gibi geldi. bu rengi bende çok seviyorum. nasıl lede ederiz bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.:CüvCüv:

arkadaslar bana da yardım bu rengin adı tam olarak ne bilen vardır umarım
3606.bmp

Back
X