- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bunlar da facenin vazgeçilmezi paylaşımlardı bir zamanlar abla; Mevlana sözleri ve hayırlı cumalar arasına sıkıştırılanlardan
Ama bir oğlan annesi olarak morallerim sızlıyor bunu okuyunca
Yani, bize baksın diye yapmadık neticede yav, iyice düşersek de elimize bir şey kalmazsa, bir huzur evine oturtsunlar daha da bir şey ismemem. Hüzünlendim
İnsan çocuğunu kendine baksın diye doğurmaz ki ya bu ne saçma rabbim oğlum kızım dedirtmesin 2 gün yatak 3. gun toprak insallah
İnsan çocuğunu kendine baksın diye doğurmaz ki ya bu ne saçma rabbim oğlum kızım dedirtmesin 2 gün yatak 3. gun toprak insallah
Valla ben benim oglan evlendikten sonra ortadan kaybolmayi hatta mumkunse ulke disina kacmayi dusunuyorumbuldumcuk olmaya gerek yok. Evlenen otursun esiyle,beni de rahatsiz etmesin.
Valla tam bana goreymis hanim ablaRabbim muhtaç etmesin kimseye..
Biz 4 yaşlı huzurevine yerleşiyoruz okey oynacağız orada.
İstersen ekibe dahil olabilirsin.
Tanışma olduktan sonra yaptigi paylasim cok manidar olmus :)
Ben gelinin yerinde olsam bozulurdum ama bir an denk gelip gulup gecip paylasayim demiste olabilir. Buyuklerimiz bazen bizim kadar detaycı dusunmuyor o an gulup eglendikleri seyleri paylasabiliyorlar.
Gelinin iyi niyetine kalmis artik :)
Valla tam bana goreymis hanim ablasen yerimi ayir kirmizi rujumu siyah ojemi surer gelir otururum masaya hahahaha seytanim bol olsun dimi
Yani bana kalsa bende savas çağrısına cevap verirdim de :)Bunda iyi niyet aranmaz,aleni savaş çağrısı olur o paylaşım:))
Senin oğlanı bana mı ayirsak,hem küçük karıya kıza bakmaz. Hem kaynana derdi yokValla ben benim oglan evlendikten sonra ortadan kaybolmayi hatta mumkunse ulke disina kacmayi dusunuyorumbuldumcuk olmaya gerek yok. Evlenen otursun esiyle,beni de rahatsiz etmesin.
Bende geliyorum bu arada torununmu oluyor sen o kadar buyukmusun ya ben seni çok eskiden beri takip ederimRabbim muhtaç etmesin kimseye..
Biz 4 yaşlı huzurevine yerleşiyoruz okey oynacağız orada.
İstersen ekibe dahil olabilirsin.
Yani bana kalsa bende savas çağrısına cevap verirdim de :)
Belki dedim kizcagiz saftir iyi niyetle yorumlar falan . :)
Bende geliyorum bu arada torununmu oluyor sen o kadar buyukmusun ya ben seni çok eskiden beri takip ederim
Allah analı babalı ananeli büyütsün inşallah ne diyelim yok daha gençsin 54 den nolucakkiTamamdır bekliyoruz ekibe:))
Kısmetse temmuzda doğum olacak,yaş oldu artık 54 yaşlandım ayol:))
Ben birde sey dusunuyorum misal esimle aramda 8 yas var :)))) atiyorum oglumla gelinin arasinda 5-8-10 vs yas olsa ...benim gelinin daha dunyadan haberi yokFacemde şunu paylaşmayan 50 yaş üzeri kv adayını dövüyolla..
Bi de şu versiyonu var, oğlu 5-6 yaşına gelenler de sırayla bunu paylaşıyordu:
Eki Görüntüle 2091708
Kusmalar geliyor.
Neyse ki modası geçti bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?