Merak ettim :)

Bu düzen böyler gelmiş nuhu gelse değiştiremez, işin şakasıda olsa yaşlanınca gene baksınlar ama aynı evde olmasın bir zahmet.

İnsan çocuğunu kendine baksın diye doğurmaz ki ya bu ne saçma rabbim oğlum kızım dedirtmesin 2 gün yatak 3. gun toprak insallah

Rabbim muhtaç etmesin kimseye..

Valla ben benim oglan evlendikten sonra ortadan kaybolmayi hatta mumkunse ulke disina kacmayi dusunuyorum buldumcuk olmaya gerek yok. Evlenen otursun esiyle,beni de rahatsiz etmesin.

Biz 4 yaşlı huzurevine yerleşiyoruz okey oynacağız orada.
İstersen ekibe dahil olabilirsin.

Tanışma olduktan sonra yaptigi paylasim cok manidar olmus :)
Ben gelinin yerinde olsam bozulurdum ama bir an denk gelip gulup gecip paylasayim demiste olabilir. Buyuklerimiz bazen bizim kadar detaycı dusunmuyor o an gulup eglendikleri seyleri paylasabiliyorlar.
Gelinin iyi niyetine kalmis artik :)

Rabbim muhtaç etmesin kimseye..

Biz 4 yaşlı huzurevine yerleşiyoruz okey oynacağız orada.
İstersen ekibe dahil olabilirsin.
Valla tam bana goreymis hanim abla sen yerimi ayir kirmizi rujumu siyah ojemi surer gelir otururum masaya hahahaha seytanim bol olsun dimi

Bunda iyi niyet aranmaz,aleni savaş çağrısı olur o paylaşım:))

Çocuk yapma fikri bi bizim ülkemizde mi oturmadı ben anlamadım. “Yaşlanınca bana bakar.” diye birinciyi yapıyorlar, “abisi/ablası yalnız kalmasın arkadaş olsun.” diye ikinciyi. Hayata yeni bir birey katma kararı bu kadar kolay mı verilmeli? Devlet mülakat yapıp çocuk izni verse keşke diyeceğim de olan yine garibana olur.

Valla ben benim oglan evlendikten sonra ortadan kaybolmayi hatta mumkunse ulke disina kacmayi dusunuyorum buldumcuk olmaya gerek yok. Evlenen otursun esiyle,beni de rahatsiz etmesin.
Senin oğlanı bana mı ayirsak,hem küçük karıya kıza bakmaz. Hem kaynana derdi yok

Ben birde sey dusunuyorum misal esimle aramda 8 yas var :)))) atiyorum oglumla gelinin arasinda 5-8-10 vs yas olsa ...benim gelinin daha dunyadan haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…