merak icindeyim

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
kızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??

kızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??
rahim cocuk istıyor allahım bu insanlar nıye cahıl:)))

ne demek istediğinizi anlamadım ama ben etrafın sizin adet döngünüzü bilmesine şaşırdım

benim adet döngümü en fazla eşim bilir

kim bu etraf

mevsim değişikliğinde adet düzeni değişir ama çok bozulursa bir rahatsızlık da olabilir

çocuk da istiyorsanız yapın tabii ki her ikiniz de

onun bunun demesi ile olmaz bu işler

öyle saçma şey mi olur ya.
rahim çocuk istiyor nedir?
mevsimsel geçiş ya da stresten filan döngü kaymıştır.
sırf adet düzensizliği oldu diye çocuk mu yapılır?

Bu süreçte ertesi gün hapı, adet geciktirici vs kullandınız mı? Elaleme bakmayın adetiniz düzenliyse rahim çocuk istiyor diye bozulmaz..

Etrafa soracağınıza bir kadın doğum uzmanına gitseydiniz keşke. bu tabiri de ilk defa duydum rahim çocuk istiyor benim ki 9 yıldır istiyor o zaman. ne cahil insanlar var ya. her mevsim değişikliğinde adet döngüm bozuluyor

he ya öyle cok kisi kalmış gelen giden özel gunumu soruyor éşimle tartıstk ya cocuk evlilige ii gelir diyolar bnde cok merak ettim o yuzden iki gunfur butun görumcelerim annem kardeslerim eltim soruyor herkes aynı seyi söyleyince .. ne bilim merak ettim

he ya öyle cok kisi kalmış gelen giden özel gunumu soruyor éşimle tartıstk ya cocuk evlilige ii gelir diyolar bnde cok merak ettim o yuzden iki gunfur butun görumcelerim annem kardeslerim eltim soruyor herkes aynı seyi söyleyince .. ne bilim merak ettim

her sorana "sana ne" diycen

önce kendin bağımsız hayat sahibi olup sonra çocuk yapacaksın

o kalabalık yarın çocuk olunca da her şeyine karışır

yeni mi evlisin de herkes soruyor

10 yıllık evliyim bir kere kimse adet döngümü sormadı da

Back
X