merakımı yenmeme yardımcı olun

selvinazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
84
1
86
37
İzmir
kızlar adetimden 2 gün geçti ve iki gündür akıntı şeklinde çok açık kahverengi lekenme oluyorum adet belirtisi olarak her ayki ağrım olmadı ama gebelik belirtiside yok doktorumla konuştum gebelik belirtisi olmayabilir kiminin 3.ayda çıkar dedi bekle biraz daha sonra bi test yap dedi ben araştırdım bu lekelenme yerleşme olunca oluyomuş şimdi ben test aldım yarın yapsammı acaba ne dersiniz yardım edinCADIARZU

bu lekelenmeler illa yerleşme olunca oluyor diye bişey yok ama adetiniz ikin gün geçtiyse yarın tahlil yapabilirsiniz varsa büyük ihtimalle çıkar zaten geçmiş olsun umarım gönlünüzdeki olur

canım bende kan testi yaptır.bu aralar ağır kaldırma.ağır iş yapma.hele stres sıkıntıdan uzak dur.
rabbim gönlüne göre versin.
eğer idrar ,testi yapcaksan sabhki ilk idrarla yap.

Madem aldıysan hemen yap canım sonucuda yaz lütfen:) Bekliyoruz inşallah gebesindir...

canım bencede testi yap.belki hamilesindir ona göre hareket edersin.belkide değilsinidr stresten kaynaklanıyodur yine ona göre hareket edersin.inşallah allah kalbine göre verir.

sağolun canlarım yarın yapıcam ve size yazacam aslında gecikme olmaması gerekiyodu tedavi gördüğümden düzene girmişti normaldi ama bu ay bişeyler oldu ama ne bakıcaz yarın ilk işim haber vermek olacak sizlere

tatlım öncelikle allah gönlüne göre veriri inşallah ...ben bu tip testlerin doğruşuğuna fazla inanmıyorum..bence biraz daha bekle ve direk kan tahlili yaptır..en azından %100 doğru cevap alırsın...
sevgiler...

Back
X