Meraklı herşeye karışan kayınvalide

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Ya nişanlımın tel.ini açıp o şu an müsait değil uyuyor diyen kayınvalidemle işim var açmasana tel.i ya seni arıycak olsam seni arardım. Uykucu nişanlım yemekte hemen sonra uykuya dalıyor. zaten yüzyüze görüşemezken telefonda da aramıza gezme düşkünü meraklı kayınvalide giriyor. sizce ne yapmalı?

meraklı olmayan kaynana varmı ki canım

sende nişanlının huyunu biliyormuşsun, yemek sonrası kestirmesinden sonra ara, ya da mesaj at, ya da uyanınca beni ara hergün diye sözleşin

Son düzenleme:
meraklı dememim nedeni özel msjlarını da okuyor.kapıdan da internette sesli konuşmalarımızı dınlediğine şahıt olmustum aşırı meraklı bence.Ta ki bos bulunup kapının ardından cevap verınce anladım kapının ardından dınledıgını.

O zaman başka :26::26::26:

kestirmesınden sonra arıyım aramasınada uyanırsa tabikii ya aslında sözlesmeye gerek yok uzaktayız bırbırımızı aramamız gerekıyor bu bellı sonucta baska bır çözum yolu yok.Ama ben kayınvalıdemın süreklı onun tel.ine gönderdıgım msjları okumasını ve kapıdan bızı dınlemeısne gıcık oluyom.

Şifre koysun nişanlın o zaman istesede okuyamaz

canım biz on seneyi devirdik evlilikte hala yatıya gittiğimizde kapı dinler, hatta gecenin bi körü 3 ü 5 i kapıyı açar bakar, ben başkasının evinde rahat edemediğimden hemen uyanırım ama uyuyo numrası yaparım,:86: benim annem bir melek dizisindeki gibi anlayacağın
napalım onuda öyle kabul ettim, insanlar bi yaştan sonar değişmiyo
bence sende onu öyle kabul etmez mücadeleye girersen galibi olmayan bi mücadele olur bu, yıpranırsın sadece
bence sen bu konuyu nişanlınla konuşup çöz, şöyleki her akşam saat 10 beni ara gibi, kursun saatin, uyansın arasın daha uyanmadıysa, mesaj olayına da artık girmicen madem okuyo
internetten falan anlamıyosa kaynanan, nişanlına mail ya da faceden msj falan at

Son düzenleme:

Hadi ya gece gece kapı mı açıyorYa müsait olmasa üstünüz falan

Haklısın aslında ama artık vazgectık msjlasma olayından. Neyse cnm saol gıcık oldum yanı anlayacagın bende msj attım uyanınca ara falan dıye ama o msjı yıne okudu muhtemelen ve nısanlım o msjı da göremıycek belkı devamlı cagrı atarsam kadın ısrarlı davranısımı anlar ve uyandırmaya karar verebılır bır ıhtımal.cunku bende sabretmekten ssabır kalmadı her gun hergun

Cnm sorma interneti de öğrendı facebooku bıle var hatta nısanlımın msnıne falan gırıyo arada. Herssey beklenır yanı cok cin gibi .Nişanlımın suratını asık görurse zorla olayı anlattırıyor ve sonra benı arayıp bana kızıyor oglumu üzme bak işine yansıyacak arabada kullanıyor ıste dıkkatı dagılcak senın yyuzunden falan dıye kavgalarımıza bılekarısıyor yanı.

Hadi ya gece gece kapı mı açıyorYa müsait olmasa üstünüz falan

bildiğimiz için ona göre davranıyoruz artık

hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde dona kaldı, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya

Son düzenleme:

eee canım ama senin nişanlında da hata var, bu kadar karıştırmasın özel hayatına, vermesin şifresini, cebini yanından ayırmasın, hele kavgalarınızı anlatmak neyin nesi, bence nişanlın bir an önce bu huyundan vazgeçmeli, yoksa evlenince çok problem yaşarsınız

sevgilimi aradığımda müsait olmasa bile başkasının telefonu açmasından hiç hoşlanmıyorum ben de,bir kere benim de başıma geldi. Rahatsız olmakta haklısınız bence,söyleyin nişanlınıza,onu aradığınızda başkası açmasın telefonu:)

Çok fazla karışıyor haklısın msnsine girmeler falan nişanlın konuşsun annesiyle güzelce bu kadar karışmaması lazım şaşırdım doğrusu :26:

Keşke bozuntuya verseydin yada dekolte falan giy bir dahakine

Evet canım daha öncede kayınvalıdem actıgından dolayı nişanlıma söyledim tel.ini yanına koy annenın acmasını ıstemıyorum dedim tel.ini yastıgının altına koyuyordu ama uykusu derın duymadıgı ıcın kayınvalıdem alıyor yastıgın altından baska odaya gecıyor benle konusyor kımmbılır o tel.şimdi nereye saklanmıstır.off offf

Kayınvalideniz ilerdede sorun teşkil edecek gibi :26:Allah yardımcınız olsun nişanlınız güzelce konuşsun yapacak birşey yok yada sen anlat güzellikle

Zaten ben artık anlatmasına takılmıyorum kavgaları kapıdan dınledıgı ıcın neden tartıstıgımızı bılıyor ve ondan gızlı benı arıyor bırde ona hesap verıyorum birde nısanlımla benım aramda oldugunu söyluyorum ama o anlamıyor.Msn sifresı de bılgısayarında kayıtlı bu yuzden kadında giriyor ara sıra nişanlım da bunu sorun yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…