- Konu Sahibi nildenizz35
-
meraklı dememim nedeni özel msjlarını da okuyor.kapıdan da internette sesli konuşmalarımızı dınlediğine şahıt olmustum aşırı meraklı bence.Ta ki bos bulunup kapının ardından cevap verınce anladım kapının ardından dınledıgını.
kestirmesınden sonra arıyım aramasınada uyanırsa tabikii ya aslında sözlesmeye gerek yok uzaktayız bırbırımızı aramamız gerekıyor bu bellı sonucta baska bır çözum yolu yok.Ama ben kayınvalıdemın süreklı onun tel.ine gönderdıgım msjları okumasını ve kapıdan bızı dınlemeısne gıcık oluyom.
canım biz on seneyi devirdik evlilikte hala yatıya gittiğimizde kapı dinler, hatta gecenin bi körü 3 ü 5 i kapıyı açar bakar, ben başkasının evinde rahat edemediğimden hemen uyanırım ama uyuyo numrası yaparım,:86: benim annem bir melek dizisindeki gibi anlayacağın
napalım onuda öyle kabul ettim, insanlar bi yaştan sonar değişmiyo
bence sende onu öyle kabul etmez mücadeleye girersen galibi olmayan bi mücadele olur bu, yıpranırsın sadece
bence sen bu konuyu nişanlınla konuşup çöz, şöyleki her akşam saat 10 beni ara gibi, kursun saatin, uyansın arasın daha uyanmadıysa, mesaj olayına da artık girmicen madem okuyo
internetten falan anlamıyosa kaynanan, nişanlına mail ya da faceden msj falan at
canım biz on seneyi devirdik evlilikte hala yatıya gittiğimizde kapı dinler, hatta gecenin bi körü 3 ü 5 i kapıyı açar bakar, ben başkasının evinde rahat edemediğimden hemen uyanırım ama uyuyo numrası yaparım,:86: benim annem bir melek dizisindeki gibi anlayacağın
napalım onuda öyle kabul ettim, insanlar bi yaştan sonar değişmiyo
bence sende onu öyle kabul etmez mücadeleye girersen galibi olmayan bi mücadele olur bu, yıpranırsın sadece
bence sen bu konuyu nişanlınla konuşup çöz, şöyleki her akşam saat 10 beni ara gibi, kursun saatin, uyansın arasın daha uyanmadıysa, mesaj olayına da artık girmicen madem okuyo
internetten falan anlamıyosa kaynanan, nişanlına mail ya da faceden msj falan at
Hadi ya gece gece kapı mı açıyorYa müsait olmasa üstünüz falan
bildiğimiz için ona göre davranıyoruz artık
hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya
Cnm sorma interneti de öğrendı facebooku bıle var hatta nısanlımın msnıne falan gırıyo arada. Herssey beklenır yanı cok cin gibi .Nişanlımın suratını asık görurse zorla olayı anlattırıyor ve sonra benı arayıp bana kızıyor oglumu üzme bak işine yansıyacak arabada kullanıyor ıste dıkkatı dagılcak senın yyuzunden falan dıye kavgalarımıza bılekarısıyor yanı.
Cnm sorma interneti de öğrendı facebooku bıle var hatta nısanlımın msnıne falan gırıyo arada. Herssey beklenır yanı cok cin gibi .Nişanlımın suratını asık görurse zorla olayı anlattırıyor ve sonra benı arayıp bana kızıyor oglumu üzme bak işine yansıyacak arabada kullanıyor ıste dıkkatı dagılcak senın yyuzunden falan dıye kavgalarımıza bılekarısıyor yanı.
bildiğimiz için ona göre davranıyoruz artık
hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde dona kaldı, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya
sevgilimi aradığımda müsait olmasa bile başkasının telefonu açmasından hiç hoşlanmıyorum ben de,bir kere benim de başıma geldi. Rahatsız olmakta haklısınız bence,söyleyin nişanlınıza,onu aradığınızda başkası açmasın telefonu:)
Evet canım daha öncede kayınvalıdem actıgından dolayı nişanlıma söyledim tel.ini yanına koy annenın acmasını ıstemıyorum dedim tel.ini yastıgının altına koyuyordu ama uykusu derın duymadıgı ıcın kayınvalıdem alıyor yastıgın altından baska odaya gecıyor benle konusyor kımmbılır o tel.şimdi nereye saklanmıstır.off offf
eee canım ama senin nişanlında da hata var, bu kadar karıştırmasın özel hayatına, vermesin şifresini, cebini yanından ayırmasın, hele kavgalarınızı anlatmak neyin nesi, bence nişanlın bir an önce bu huyundan vazgeçmeli, yoksa evlenince çok problem yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?