- Konu Sahibi nildenizz35
-
bildiğimiz için ona göre davranıyoruz artık
hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde dona kaldı, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya
hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde dona kaldı, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya
canım biz on seneyi devirdik evlilikte hala yatıya gittiğimizde kapı dinler, hatta gecenin bi körü 3 ü 5 i kapıyı açar bakar, ben başkasının evinde rahat edemediğimden hemen uyanırım ama uyuyo numrası yaparım,:86: benim annem bir melek dizisindeki gibi anlayacağın
napalım onuda öyle kabul ettim, insanlar bi yaştan sonar değişmiyo
bence sende onu öyle kabul etmez mücadeleye girersen galibi olmayan bi mücadele olur bu, yıpranırsın sadece
bence sen bu konuyu nişanlınla konuşup çöz, şöyleki her akşam saat 10 beni ara gibi, kursun saatin, uyansın arasın daha uyanmadıysa, mesaj olayına da artık girmicen madem okuyo
internetten falan anlamıyosa kaynanan, nişanlına mail ya da faceden msj falan at
inanılır gibi değil
birde kahveyle kapı ardında mıydı
eyyy kk sen neler göstereceksin daha banaaa:82:
Benim kaynana da kapıyı çalar, eşim yattığı yerden efendim anne der, kapıyı aça sorar oğlum uyudun mu? Evet anne... Heee tamam deyip gider.
Başka akşam gelir, süt getirir.
Başka akşam gelir, gecenin 1 inde pazardan aldıklarını gösterir.
Daha ne gördün ki
Benim kaynana da kapıyı çalar, eşim yattığı yerden efendim anne der, kapıyı aça sorar oğlum uyudun mu? Evet anne... Heee tamam deyip gider.
Daha ne gördün ki
seninki daha farklı bir boyuttaymış canım...
ya napıyorsun o bunları yaptıkça gülebiliyor musun
meraklı dememim nedeni özel msjlarını da okuyor.kapıdan da internette sesli konuşmalarımızı dınlediğine şahıt olmustum aşırı meraklı bence.Ta ki bos bulunup kapının ardından cevap verınce anladım kapının ardından dınledıgını.
Daha ne gördün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?