- Konu Sahibi Masal the end
-
Henüz onları tanımıyorsunuz tabiki sizi merak edecekler hem unutma insan insana gerek biliyorsun insanın kötü günleride oluyor bu teselli genel olarak komşudan geliyor siz gençler tabi hiç hastalanmıyacaksınız hiç kötü gününüzde olmayacak size değmeyen yılan bin yıl yaşasın merak etme birgün sende yaşlanacaksın ,neden yanlızım sorusuda sorma!
bu yaşlı insanlar rahat geniş olur bazısıda çocuk gibi olur akranın gibi düşünmez onlar için eşya,düzen değil insan ilişkileri önemliteyzecim konunun gençlikle yaşlılıkla ne ilgisi var.Siz komşularınıza çat kapı gider misiniz?O zaman kolay gelsin komşularınıza. .Arkadaşın derdi ap ayrı bir konu..Kimse kimsenin evinin dağınık halini görmek zorunda deil.Dert dinlemekle ne alaka bı şimdi
bu yaşlı insanlar rahat geniş olur bazısıda çocuk gibi olur akranın gibi düşünmez onlar için eşya,düzen değil insan ilişkileri önemli
orda burda dedikoduyu iyi becerirler ama..Filanın evine gittim şöyleydi böyleydi diye yedi mahalleye yaymaktan da geri kalmazlar
hepsinin böyle olduğunu sandığın için mi komşu benden uzak olsun diyorsun onları tanımıyorsun ki ! Kötü günündede kapılarını çalmayacaksın o vakit,olaki senin dedikodunu yapacaklar ya!
sende elma ile armudu birbirine karıştırmışsın aynı apartmanda yangın çıksa o vakit komşuya haber vermeme lüksün var mı?Ben bu konuda yaşlı-genç ayırmıyorum açıkçası..Bu terbiyeyle ilgili bir şey.
Ema1 seni de çocuk sahibi olmayı istememek başlığından tanıyorum ben _Lilium_ nickimi değiştirdim.Çok şaşırdım böyle demene sen çok mantıklı bir insansın
Yalnızlık başkadır bakarsın karşındaki sana sıcak davranır,sen de gidip gelmeye başlarsın ama bu resmen taciz.Karşındaki insan eğer arkadaş olmak istemiyorsa senin yalnızlığın onu ilgilendirmez ki..Herkes yalnız kalacak bir gün.Hepsi böyle taciz mi etsin komşularını
Arkadaşım bence bu konuda net ol kırılacaklar diye düşünme,madem onlar terbiye,görgü nedir bilmiyor sen de bu konuda restini çek baştan..Zaten hiç sevmem böyle vıcık vıcık komşuluk ilişkilerini,herkesin özeli var,müsait olup olmadığı zamanlar var..Her yaşama önce saygı duyulmalı
sende elma ile armudu birbirine karıştırmışsın aynı apartmanda yangın çıksa o vakit komşuya haber vermeme lüksün var mı?
sende elma ile armudu birbirine karıştırmışsın aynı apartmanda yangın çıksa o vakit komşuya haber vermeme lüksün var mı?
Son söz olarak tabiki bütün apartmanda yaşlı insanlarla samımi olamazsın, ama siz daha tanımadan olumsuz davranıyorsunuz buda sanırım insanı sevmek ve sevmemek ile alakalı tanışıpta oturup konuştum ama sevmedim yazsaydınız anlayış ile karşılayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?