- 11 Haziran 2019
- 669
- 1.424
- 43
- 31
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşler bizi onlarla yüz göz ettiği için biz kötüyüz ama birşey diyeyim mii kötü olmak da hiç umrumda değil her dediklerini yapıp alttan alırken de ben kötüydüm. Şimdi ağzının payını verip oturtuyorum ha yine kötüyüm ama en azından kafam rahat. Eşler de bu kafayla giderse daha çok başları ağrır sen kendini ezdirme bırak onun başı ağrısın. Kör mü ufacık da olsa bi laf söyleyebilsin biz aileni sil at kötü ol demiyoruz, ha diyemiyosa da böyle arada top gibi gidip gelmeye alışacak.Sonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum
Size yapılan kötülük yokken, ara bozmak yokken insanları bu kadar dışarı atıyorsunu. Evet gayet kötü bir gelinsiniz. YazıkSonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum
Bak sen telefon aramasi diyorsun. Ben evden calistigim icin kizimla ilgilenmesi icin neredeyse haftanin 4 günü evime geliyor.Ben de daha az arayıp konusmaları kısa keseceğim
Otuz yaşında insansın, bunu kendin halledemiyor olman tuhaf değil mi?Sonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum
Güzelim sen zaten hep kötü gelindin kiSonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum
Zamanla düzelir merak etme . Alışır. Dediğim gibi çok söyleme eşine sadece olağan durumda söyle cvp mabnda. Kendi rutin kısımları konuşsun onda bir şey yok bence. Ne bileyim masa resmini at dediyse neden anneme de mi alacaz de mesela . Dediğim gibi bu durumu eşinle çözmen gerekecek. O annesine anlatmayı keserse durum çözülür. Anneler kabullenmez bence senin eşin daha birey olmayı anlamamış evlendiğinizin farkında değil . Bizim ilk konuşmamızdıAma bizde maaş kaçında yattı, pazara gitti mi herseyı anlatıyor eşim. Danışıyorum onlara diyor.Eşime dedim ki sanki 2 ev tek ev gibi. Ama ben pes ettim ciddiyim. Gitsin nefes aldıgını dahi anlatsın. Bi de şöyle düşündüm. Konuscak seylerı yokkı onların. Tamam cok baglı yuzu dıyorlar ama telefonda ne konusacaklar. Aradıklarında o gun ne yaptığını anlatıyor. Markete gıttım, su saatte kalktım falan dıye. Benım de tek umudum sehır degıstırmek. Biz masa alacaktık mesela. Annemlere foto at dıyor. Ee ben kullanacagım ne bıleyım. Kv ıyı ama sadece böyle hayatımızın cok ıcınde ler. Oglunun evlendıgını kabullenemıyor
Yeminle şu adamada ailesinede acıyorum ama şunu net söyliyim topuklarını vura vura kaçtığın o eve bı ıkı seneye gidebilirsin zira kimse böyle birini çekmezSonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum
Yengeç burcu muKüsüyor. Bı de bızde sey var. Ben küsünce odadan gıdıyorum. Dün hayır sen kal ben gıdıyorum odadan dedıEvet esıme anlatmıycam. Agzında bakla ıslanıyor ondan dıycem
Dertsiz başına dert alacaksın. Şayet senin gibi gelinim olsa hususi olarak bilenirim sana. Evlenene kadar saat başı ara sor, kınanı bile evimde yapayım; evlendikten sonra ama ben mıç mıç sevmeeeem, her dk aramasınlaaar. Yarın o kaynana hakikaten başına sararsa yine konu açarsın. Biz demiştik deriz. Kusura bakmayacaksın.Sonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum
Ayy inşallah senin gibi gelinim olurBenim kayınvalidemle aramda kocaman bir kıta var ama ben de ona sorarım ne aldın, nereye gittin, hatta foto at derim falan... Ben de öyle bir ailede büyüdüm çünkü mesela biri alışverişe gitmişse akşam her aldığını takar, giyer, gösterirdi. Bunu birbirimizin hayatına müdahale olarak yapmıyoruz ama paylaştıkça çoğalacağına inanıyoruz sanırım, üzerinde pek düşünmemiştim. Kayınvalidem de memnun gibi halinden ama umarım kayınvalidelere ait bir forum varsa bizim gelin de çok meraklı diye beni çekiştirmiyordur :))
Katip böylesi bana denk gelirse eni konu uğraşırım.Dertsiz başına dert alacaksın. Şayet senin gibi gelinim olsa hususi olarak bilenirim sana. Evlenene kadar saat başı ara sor, kınanı bile evimde yapayım; evlendikten sonra ama ben mıç mıç sevmeeeem, her dk aramasınlaaar. Yarın o kaynana hakikaten başına sararsa yine konu açarsın. Biz demiştik deriz. Kusura bakmayacaksın.
Bende ilerde oğlum olursa gelinimle alışverişe çıkarım gezer tozarım, kuaföre vs bakıma gideriz diye düşünüyorum ama artık düşünmemeye başladımAyy inşallah senin gibi gelinim olur
Konu sahibi senin gibi bir gelinim olsa mesafeyi şak diye sokarım ama ne bir gıdım faydam dokunur, ne ihtiyacı olduğunda yardım ederim. İnsan insana gerek derler, zor bir günün olur mesafe o gün yapar görürsün anyayı konyayı. Ama bu yorumun sahibi gibi bir gelinim olursa, hem aile yadigarı hediye ederim, el üstünde tutarım hem de iyi kötü her anda elim üstünde olur, zorda kalmasına müsade etmem.
Ayy inşallah senin gibi gelinim olur
Konu sahibi senin gibi bir gelinim olsa mesafeyi şak diye sokarım ama ne bir gıdım faydam dokunur, ne ihtiyacı olduğunda yardım ederim. İnsan insana gerek derler, zor bir günün olur mesafe o gün yapar görürsün anyayı konyayı. Ama bu yorumun sahibi gibi bir gelinim olursa, hem aile yadigarı hediye ederim, el üstünde tutarım hem de iyi kötü her anda elim üstünde olur, zorda kalmasına müsade etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?