• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan soruyorum

Gelin diye kaydetmek gercekten hoş degil.En azindan adini yazabilirdi.Peki bunu nerden biliyor arkadasiniz? Yine de tel etmesi gerekir evet ama kizcagiz da sogukluk olmus kv ye karsi. bazi insanlar hassastir .Şimdiden yine de seviyesini koysun gelin diye kaydeden birine..
Nişanlısı yollamış daha önce konusu olmuş sanırım arkadasmlarda öyle yokmuş ya isimle kaydedilir yada isim yanına kızım oğlum yazarlr diyo. BENde aynı olmaz dedim sende saygılı olursun mesafen kalır dedim zamanla duruma göre hareket edersin dedim

Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi ki 😏 iyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
İnsan ister istemez merak ediyor. Benim kv de adımı yazmış.

Kayınvalide gelini biraz daha tanıdıktan sonra kaydı "buluttan nem kapan" olarak değiştirecek kesin.
Hahahaaa belkide haklısın :) soğuk gelmiş kıza bende xanne diye kaydettim dio adıyla kalsa olmaz ne yazsam bilemedim dio

Soğuk geldi diyo o da anlamadım
Ya beni ev sahibim kiraci diye kaydetmis ki beni cook sevdigini söylüyor ,methiyeler düzüyor suratima vs buna bile bi tuhaf oldum :)) ne bileyim herkesin bi adı var en azindan.Saygı ,görgü meselesi mi nedir bilemedim.mesela ben kv mi sevmem ona rağmen Nazmiye anne diye kaydettim bilemiyorum..herkesin bakis acisi farkli tabii saygi duyarim

Ya beni ev sahibim kiraci diye kaydetmis ki beni cook sevdigini söylüyor ,methiyeler düzüyor suratima vs buna bile bi tuhaf oldum :)) ne bileyim herkesin bi adı var en azindan.Saygı ,görgü meselesi mi nedir bilemedim.mesela ben kv mi sevmem ona rağmen Nazmiye anne diye kaydettim bilemiyorum..herkesin bakis acisi farkli tabii saygi duyarim
Yani o da onu diyo benm bi adım var diyo

Back
X